Kouzelný podzim se blíží: připravte na něj svůj šatník

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
23. srp'19

Barevná příroda, deštivé dny, vůně tykve a svíček, teplé svetry, kotníkové kozačky a oversized bundy. Nalaďte se spolu s námi na to nejkouzelnější období roku, které s sebou každoročně přináší jedny z nejkrásnějších módních trendů. Nalaďte se na podzim, který je zde co nevidět!

Horké léto a trendy, které s sebou přineslo, již brzy vystřídá plodný podzim. Na své si zaručeně přijdou romantičky, rebelky, milovnice zemitých tónů, ale i ženy s nesmrtelnou duší dítěte. Podívejte se s námi na to, co učarovalo módním návrhářům natolik, že to zařadili do kolekce podzim 2019.

Filmy, seriály, pohádky...

Jste tím největším fanouškům Harryho Pottera na světě? Byli jste na koncertě své oblíbené kapely tolikrát, že to už ani nedokážete spočítat? Znáte všechny hlášky z kultovního seriálu Přátelé zpaměti? Dejte to světu najevo tričkem! Během nadcházejícího podzimu se nemusíte stydět za dětskou stránku své osobnosti, právě naopak. Buďte hrdí na to, s jakými filmy, seriály či kapelami jste vyrůstali a pochlubte se tím, co má stále místo ve vašem srdci. Tričko s potiskem a retro nádechem je must-have kouskem vašeho šatníku.

Jesenne trendy tricka

Barevná čtveřice

Tajemná smaragdová zelená, něžná růžová v barvě tvářenky, cihlová oranžová a samozřejmě hořčicová žlutá. Představujeme vám čtyři základní barvy příchozí podzimu, bez kterých se vaše dny v práci či ve škole prostě neobejdou. Tyto barvy tvoří dokonalou čtveřici, kterou můžete navzájem kombinovat, ale každá z nich si skvěle rozumí i s jinými barvami. Jednotlivé barvy vás na počkání přemění na elegantní dámu, ale ve správné kombinaci i na nezávislou rebelku.

Jesenne trendy farby

V kůži Anny Shirleyové

Nesmrtelné romantičky a obdivovatelky Anny ze Zeleného domu se určitě potěší zprávě, že nadýchané obrovské rukávy se opět vracejí do módy. A čím větší, tím lepší! Na podzim je v obchodech najdete nejen na romantických halenkách, ale i na svetrech, sakách, šatech a dokonce sportovních mikinách. Nechte se unést tímto jedinečným módním trendem a ukažte světu, že i vy máte odvahu hodnou zrzky Anny Shirleyové.

Jesenne trendy rukavy

Vlasy, koruna krásy

Módní trendy se kromě oblečení ve velké míře věnují i doplňkům. Tento podzim zbystřete pozornost a zaostřete zejména na vlasové doplňky, které dodají vaší hřívě ten správný podzimní look. V kurzu jsou opět velké sponky, které jsme milovali v 90. letech, ale i výrazné čelenky připomínající královské tiáry. Nebojte se upozornit okolí právě na svůj účes, který bude díky těmto módním doplňkům tím nejkrásnějším, co v ulicích během podzimu uvidíte. Odvažte se a zkroťte své neposlušné vlasy sponkami s perličkami nebo "tučnými" semišovými čelenkami.

Jesenne trendy sponky celenky

Na punkáčku

Na podzim se o slovo přihlásí nejen nevyléčitelné romantičky, ale i punkáčky. Nebojte se, nemusíte nutně holdovat tomuto hudebnímu stylu, zcela stačí, pokud víte módu ve stylu punku "prodat". V hlavní roli budou klasické džíny, ale také džínsy v černé barvě, trička s potiskem kapel, kárované košile, síťované punčochy, tartanové sukně a kalhoty a v neposlední řadě černé kabelky a masivní kotníkové kozačky, kterými to celé zaklincoval. Pokud se necítíte na celopunkový outfit, ale tato móda je vám přesto blízká, zakomponujte do svého outfitu alespoň jeden takový kousek a máte vyhráno.

Jesenne trendy punk

Vypadá to tak, že po pestrém létě přichází i pestrý podzim. Sice nebude zářit neonovými barvami, ale každá správná milovnice módy si určitě vybere. Který módní trend na podzim 2019 je vám nejbližší?

Foto Pinterest