Léto v barvě roku: Od hlavy až k patě ve fialové

  Kategorie: Barvy, Inspirace, Móda a trendy,
10. kvě'22

Jaká je vaše představa léta? Barevná, svěží, slunečná, bezstarostná a dobrodružná jsou přívlastky, které se zřejmě s každým létem skloňují nejčastěji. O skvělé zážitky se musíte postarat sami, ale s inspirací na dokonalé outfity, které vás budou během horkých měsíců doprovázet, vám pomůžeme. Co takhle obléct se v létě do barvy roku 2022?

Rok 2022 se brzy přehoupne do své druhé poloviny, což znamená pouze jedno - léto! Vychutnejte si ho plnými doušky ve společnosti barvy roku Very Peri, zcela nového odstínu, který do pestré knihovny barev přidal světoznámý institut Pantone. Very Peri je tak trochu vším - je pastelová, ale hraje neonovými tóny, takže je výrazná tak akorát. Dokážete ji zkombinovat s jinými výraznými barvami, ale perfektně si rozumí i s nude odstíny. Je prostě svá, originální a jedinečná a přesně takové bude i vaše léto vyskládané z outfitů v tomto odstínu.

Překvapivě univerzální

Barva Very Peri se až překvapivě dobře hodí ke klasickým barvám od bílé, přes odstíny hnědé až po černou. Toužíte ve svém šatníku po barevné změně a nevíte, po jakém odstínu sáhnout? Vsaďte právě na barvu roku 2022. Nový odstín fialové je vhodný pro módní minimalisty i maximalisty a lichotí všem tónům pleti, barvám vlasů a očí. Vyzvedne vše, co chcete ukázat a skryje nedostatky. Chcete-li začít lehce, zvolte jednoduchý fialový top či lněnou košili, ale nebojte se odvázat. Barvě Very Peri sluší také volány, nadýchané rukávy a ty nejrůznější střihy.

Very peri topy

Na léto jako stvořená

Very Peri si můžete na oblečení vychutnat v každém ročním období, ale léto této barvě přece jen sluší o trošku víc. Možná je důvodem sluncem políbená pokožka, možná jsou to vlasy rozevláté teplým větrem nebo jen ten pocit, že v létě si i v módě každý dovolí víc. Ať už zkombinujete nový fialový odstín s jinou výraznou barvou, dáte přednost bílé nebo dokonce vzorům, vždy trefíte přesně do černého. Tedy, do fialového.

Very peri saty

Do kočáru i do vozu

Rády občas vyměníte klasické džíny za jiné kalhoty, popřípadě džíny jiné barvy? Very Peri úřaduje i v této kategorii oblečení a opět platí to, že si rozumí se vším. Tepláky v barvě roku si budete moci bez obav obléknout i do ulic, jelikož v kombinaci s Very Peri se z nich stává dokonalý módní skvost. Nezaostávají však ani elegantní kalhoty, ale ani kraťasy či dokonce bike shorts. Doma, v ulicích nebo během sportování, barva roku 2022 vás podrží opravdu při každé příležitosti.

Very peri nohavice

Na pláž s Very Peri

A myslíme to doslova. Z plavek v tomto nádherném odstínu vám padne sáňka. Je úplně jedno, jaký střih plavek preferujete, během nadcházejících týdnů bude nejdůležitější barva. Very Peri nezklame ani v tomto případě a dokáže vám, že dokonale ladí také s béžovou barvou písku a modrou barvou osvěžující mořské vody. Milujete plavky s volány? Cítíte se lépe v jednodílných plavkách? Nebo upřednostňujete tradiční střihy? Směle do toho, Very Peri bude stát po vašem boku při každém výběru. Nezapomeňte na pořádně velký klobouk, bez kterého to u vody nebude ono.

Very peri plavky

Jednoduše barva roku

Very Peri je barva, kterou jsme letos všichni potřebovali, aniž bychom o tom věděli. Po zdánlivě nekonečných měsících pandemie nám dodává tento nový odstín fialové potřebnou sebedůvěru, díky které opět nacházíme sami sebe, objevujeme v sobě tvůrčího ducha a nebojíme se prozkoumat všechny možnosti, které nám život nabízí. Při pohledu na oblečení, ale také doplňky v této barvě se v člověku rozlije potřebný klid, ale zároveň radost a nadšení pro nové věci.

Very peri doplnky

Otevřete barvě Very Peri své šatní skříně a dovolte jí nadělat ve vašem módním stylu pořádný vítr. Koneckonců, o to se má barva roku 2022 postarat – o transformaci. A kdo řekl, že to nemůže být právě změna ve vašem šatníku?