Svetr v hlavní roli: dokonalé podzimní outfity

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
01. zář'20

Žádný kousek oblečení nepatří k podzimu více než teplý, měkoučký svetr, který ochrání před studeným větrem, ale zároveň vytvoří dokonalý outfit. Pokud i vy patříte mezi milovnice velkých svetrů, čtěte dál a inspirujte se čtyřmi outfity, kterými tento podzim zaručeně nic nezkazíte!

Máte pocit, že podzimní móda je nudná, protože jejím hlavním cílem je ochránit před chladem? Následující 4 outfity zaručeně změní váš názor! Přivítejte čtyři krásné svetry, které jsou od nudy na míle vzdálené, a vytvořte s nimi perfektní outfity, které vám bude každý závidět.

V objetí manšestru

Materiál našeho dětství hlásí obrovský comeback a je oblíbenější než kdykoliv předtím. Manšestr je pohodlný, měkký a teplý a během chladnějšího podzimu si ho nebudete vědět vynachválit. Zkombinujte ještě vždy stylové manšestrové šaty na šle s hrubým vlněným svetrem a vysokými teplými nadkolenky a o stylový outfit máte postaráno. Zaměřte se však i na detaily - celý look dotáhnete do dokonalosti manšestrovým baretem a jěště více dívčí a hravější nádech dosáhnete batohem v tónech starorůžové a béžové, ve kterých se nese celý outfit.Blog sveter ruzova

Džínová fantazie

Podzimu kromě barev vládne i džínovina. Nebojte se vrstvit denim na denim a klidně zkombinujte klasickou modrou džínovinu s černou, ale i bílou či jinou barvou rifloviny. Džínové kraťasy spojené v jednom looku s rozervanou džínovou bundou vytvářejí na první pohled outfit hodný rebelky. Ten však trochu zjemní obyčejný šedý svetr nebo rolák a i taková maličkost, jako barevné ponožky s volánkem. Celý outfit doladíte šperky a samozřejmě kabelkou – klidně i slaměnou, které se po létě nechcete vzdát.

Outfit sveter 2

Svetr v roli šatů

Svetrové šaty byly kdysi základem šatníku, tak proč se k nim nevrátit? Perfektně vám tento kousek nahradí oversize svetr, který jste zdědila po babičce, či dokonce klukovi a svůj vysněný svetr/šaty určitě najdete i v secondhandu. Oblečte si k němu punčošky, které jsou na podzim a v zimě nutností, na ty natáhněte nadkolenky a přidejte výrazné až masivní doplňky. Pokud vás před zimou tlustý svetr neochrání, pojistěte se i teplou šálou a další podzimní outfit je na světě!

Outfit sveter 3

S posledním nádechem léta

Jste spíše letní než podzimní typ a horké slunce vám v tomto chladnějším počasí velmi chybí? I pro vás máme řešení! Nemusíte se vzdávat romantických letních šatů jen proto, že léto už oficiálně zavřelo své brány. Vytáhněte ze skříně své oblíbené a přehoďte si přes ně velký teplý cardigan. Nezbytností je také pestrá šála, elegantní boty, díky kterým si tento outfit můžete vzít i do práce a v neposlední řadě slaměná taška – ta přece k létu patří jako sůl!

Outfit sveter 4

Tyto outfity jsou důkazem toho, že podzim může být barevný i ve vašem šatníku a ani zdaleka se nemusíte zahalit do šedých tónů. Využijte toto roční období ve svůj prospěch a ukažte světu, že podzimní outfity máte v malíčku.