Outfity, které zachrání horké léto

  Kategorie: Inspirace, Novinky, Móda a trendy,
29. čec'18

Zřejmě nám dáte za pravdu, když řekneme, že vymyslet v létě pohodlný, stylový outfit z málo kousků oblečení dá někdy zabrat. Léto je však tím nejlepším obdobím na experimenty a zkoušení něčeho nového. Využijte toto horké roční období ve svůj prospěch a najděte svůj letní styl! Zde jsou naše inspirace.

Horké léto si žádá pouze jedno – dostatečnou hydrataci a co nejméně vrstev oblečení. A právě v tom je někdy kámen úrazu. Jak se obléci co nejvhodněji, ale zároveň stylově? Věřte nám, dá se to! Léto je jako stvořené na hravé outfity, takže se nebojte vyzkoušet něco nového a dát si ten klobouk, po kterém už dlouho toužíte.

Outfit č. 1 – Inspirovaný festivaly

První letní outfit vás zachrání téměř během každé příležitosti. Džínové kraťasy s vysokým pasem, jednoduché šedé tričko a hravé doplňky, na kterých je postaveno celé léto, jsou must have tohoto outfitu. Základ outfitu postavte na nevýrazných barvách a ty výraznější přidejte například na vzorovaném kimonu s třásněmi. Třásně opakujte rovněž na slaměné kabelce a celý outfit zakončete stylovými brýlemi a veselými sandálky. Nezapomeňte také na krajkovou podprsenku vykukující zpod trička, bez které se letní dny prostě neobejdou. A outfit hodný letního festivalu je na světě!

Kbas look jul 3

Outfit č. 2 – Stvořený na rande

Čeká vás rande při západu slunce a vy chcete vypadat jako něžná dívka, ale zároveň nezávisle? S tímto outfitem trefíte do černého! Vsaďte na romantické šaty s motivem květů, na kterých nesmí chybět jemné volány a romantické detaily. Myslete však na to, že byste se měla cítit pohodlně, takže šaty by neměly být velmi krátké, obtažené či průhledné. K šatům si obujte slaměné espadrillky, vše potřebné sbalte do slaměného košíku a už tradičně – nezapomeňte na doplňky. V případě chladnějšího dne romantický outfit "rozbijte" džínovou bundou s trefným nápisem, který hovoří za všechno.

Kbas look jul 4

Outfit č. 3 – Na chladnější večery

Léto je primárně horké období, ale všichni víme, že i chladnější dny umí překvapit. Na ty se vyzbrojte boyfriend džínami, jednoduchým bílým tílkem nebo crop topem, nohy obujte do klasických pohodlných pantoflí a do tašky přihoďte teplý svetr ve výraznější barvě. Ten dokonale doplní bílou barvu trička a modré džíny a co je nejdůležitější – zachrání vás před nástrahami počasí, které umí být v létě pořádně nevyzpytatelné. Celý look se samozřejmě neobejde bez stylových brýlí a bavlněné tašky v neutrální černé barvě. Takový pohodlný outfit nemusí vůbec vypadat nudně, právě naopak!

Kbas look jul 1

Outfit č. 4 – S dávkou elegance

Vyžaduje vaše práce přísný dresscode nebo se jen chystáte na nějakou společenskou událost, jakou je například letní svatba? Tento outfit je jako stvořený na obě příležitosti a oceníte ho i během pracovních setkání a rodinných oslav. Těžko říci, zda je nosným prvkem tohoto outfitu sukně ve výrazné hořčicové barvě, nebo je to pruhovaný top s odhaleným ramenem a balónovým rukávem. Jisté je, že tyto dva prvky se dokonale doplňují a na vyšší úroveň tento outfit pozvedají i elegantní černé lodičky a černá slaměná taška. Chybět nesmí ani doplňky, které tento "striktní" outfit oživí.

Kbas look jul 2

Zapomeňte na všechna módní pravidla, kterými se řídíte celé léto a odvažte se! Poděkuje se vám nejen šatník, ale při zpětných pohledech na léto i vy. Užívejte si prázdniny naplno, ať už pracujete nebo odpočíváte a nezapomeňte, že móda má být v první řadě hravá!

Oblečte se do léta zde