Základy šatníku: černá kabelka vs. 5 různých outfitů

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
02. dub'21

Nesmrtelná černá není barvou všech žen, ale každý módní znalec vám bez přemýšlení řekne, že několik černých kousků musí být bez debaty součástí vašeho šatníku. Černé sako, černé kalhoty, malé černé šaty a v neposlední řadě praktická černá kabelka. A právě té se bude věnovat dnešní článek o základech šatníku.

Jedna kabelka, 5 outfitů na různé příležitosti. Stejně jako všechny základní kousky šatníku, i černá kabelka je úžasným chameleonem a perfektně zapadne do téměř každého outfitu. Přinášíme vám pět inspirací, díky kterým můžete každý den vypadat jinak, a přesto budete mít vždy něco, co se nezmění – praktická černá kabelka.

Outfit č. 1

Cierna kabelka dzinsy

Outfit vhodný do práce, do školy, na nákupy i na rande jednoduše poskládáte z kousků, které máte doma. Oblíbené džíny, které vám perfektně padnou, bílá košile, hnědý trenčkot a černá kabelka vytvářejí kombinaci vhodnou pro všechny ročníky. Důležité v tomto outfitu jsou především doplňky, kterými můžete celkový look změnit na počkání. Ráno si obujete pohodlné mokasíny a večer je vyměníte za sexy sandálky, přidáte pár třpytivých doplňků, červenou rtěnku a dokonalý outfit na rande či na posezení s kámoškami je na světě. Ale pozor, tato kombinace je prudce návyková a možná se přistihnete při tom, že už nenosíte nic jiného.

Outfit č. 2

Cierna kabelka elegancia

Čeká vás důležité byznys setkání? Teď není čas na experimenty, proto musíte jít na jistotu. Černá sukně, černé sako a béžová halenka jsou základem outfitu, který nebude během pracovního setkání nikoho rozptylovat a vy budete moci sebevědomě prezentovat své nápady. Outfit by v tomto případě neměl přitahovat pozornost, proto nechte nápadné doplňky doma a sáhněte po elegantních náušnicích a hodinkách. Samozřejmostí je černá kabelka, která bude dostatečně prostorná a bez problémů do ní uložíte potřebné materiály.

Outfit č. 3

Cierna kabelka leopard

Toužíte se trochu odvázat? Vaši touhu vám splní outfit č. 3, kterému dominují maxi šaty se zvířecím vzorem. Look připomínající rebelantskou módu 90. let doplňují legendární Martensky a nechybí ani kožená bunda a doplňky. Šaty můžete stáhnout tenkým páskem, čímž dodáte své postavě krásnou siluetu. Pokud budete v budoucnu hledat outfit na hudební festival, víte, kde ho naleznete. Tento look vám bude závidět i aktuálně úřadující generace Z.

Outfit č. 4

Cierna kabelka baretka

Romantickou Paříží vás provede tento jednoduchý, ale nadčasový outfit, ve kterém hlavní roli hrají zejména doplňky. Pařížanky si přece potrpí na legendární červené barety a nezbytností jsou i šátky na krk. Obujte si pohodlné boty, přehoďte přes sebe teplý kardigán a do prostorné černé kabelky nezapomeňte přibalit křupavou bagetu, francouzské sýry a láhev vína. Sbalte i partnera nebo nejlepší přítelkyni a vydejte se na romantický piknik ve stylu Francie.

Outfit č. 5

Cierna kabelka male cierne

Od romantiky se přesouváme opět k mladistvému stylu, který jsme všichni obdivovali v seriálech na přelomu tisíciletí. V tomto outfitu se vše točí kolem malých černých šatů se zipem, které můžete podobně jako černou kabelku nosit na množství způsobů. My jsme zvolili trochu extravagantní síťované silonky, džínovou bundu a nesmrtelné tenisky, které přežijí dlouhé procházky městem i noc na festivalu. Důraz v tomto looku je i na špercích – výrazné prsteny a náhrdelníky jsou samozřejmostí.

Jedna kvalitní černá kabelka vás nezklame a bude vaší pravou rukou dlouhá léta. Který outfit byste si bez zaváhání okamžitě oblékla a vyrazila do ulic?

Černou kabelku hledejte zde