Horké letní trendy, kterými to rozpálíte

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
31. kvě'19

Déšť, vítr a nízké teploty nám sice s letními trendy nehrají do karet, ale my věříme, že počasí se už každým dnem umoudří a léto určitě přijde. Nenechte se jím zaskočit a připravte se na teplé paprsky slunce, které přejí odhalené pokožce a hot trendům! V čem budeme hot během blížícího se léta?

Trend #1 - maxi šaty

Horké léto si jednoznačně žádá vzdušné materiály a střihy, v nichž prožijeme i ty největší horka. V šatníku každé ženy by proto během příštích měsíců neměly chybět maxi šaty z příjemného materiálu, které dovolí pokožce dýchat. Trendem číslo 1 jsou bez debaty šaty v boho stylu, ale na své si přijdou i milovnice minimalistické módy. Při nákupech zaostřete zejména na zavinovací maxi šaty, které vykouzlí krásnou postavu a odhalí i opálené nohy.

Letny trend maxi saty

Trend #2 - šátek ve vlasech

Módní trendy se nemusí nutně točit pouze kolem oblečení. Velmi důležitou součástí každého outfitu jsou totiž i doplňky. Pokud milujete šátky, v létě si určitě přijdete na své. Dejte je po jaru dolů z krku a zakomponujte je do účesu! Pestrý šátek můžete využít jako gumičku, ale to není ani zdaleka jediný způsob, jak tenhle trend v létě nosit. Naším jednoznačným favoritem je šátek zapletený v dlouhém copu.

Letny trend satky

Trend #3 - třásně

Trend, který by jistě potěšil Pocahontas, bude tento rok hvězdný zejména na festivalech. Řeč je o třásních, které zdobí zejména kožené bundy, ale tentokrát dostaly příležitost i sukně a trička. Nezbytná součást každého správného westernu by si v létě měla najít i místo ve vašem šatníku. Zahoďte obavy z toho, že třásně patří pouze mladším ročníkům. Máme důkazy o tom, že umí být i součástí elegantního outfitu.

Letny trend strapce

Trend #4 - volány

Nejsou třásně nic pro vás? Možná si oblíbíte volány! Tento romantický prvek budete v létě vídat na každém kroku a zároveň na každém kousku oblečení. Volány jsou nejen obrovským hitem léta, ale jsou také nejlepším přítelem každé ženy. Přidají totiž objem tam, kde chybí a na druhé straně zakryjí to, co by mělo podle vás zůstat ukryté. Nejlépe si rozumí s halenkami, šaty a sukněmi.

Letny trend volany

Trend #5 - cyklistické kraťasy

Bike shorts, nebo česky prostě cyklistické kraťasy, patří mezi nejžhavější módní trendy, a ještě není zcela jisté, zda si získají oblibu i u běžných žen. Pravdou však je, že tento dosud výsadní sportovní kousek oblečení si zamilovaly i celebrity a influencerky. Bike shorts třeba nosit sebevědomě a vůbec ne pouze sportovně. Platí však jedno – kolo klidně nechte doma a tenisky vyměňte za lodičky či sandálky.

Letny trend bike shorts

Léto nemusí být pouze o džínových šortkách, přiléhavých minišatech a crop topech. Vneste do svého šatníku během léta trochu kreativity a nebojte se různých vzorů či střihů. Léto přeje připraveným a díky těmto horkým trendům vás určitě nezaskočí nepřipravenou. Který trend nebude ve vaší skříni rozhodně chybět?