Šílené módní trendy, které neoslnily

  Kategorie: Móda a trendy,
30. srp'18

Jsou trendy a trendy. Mnohé milujeme a chceme jednotlivé kousky vlastnit, a pak jsou tu takové, nad kterými pouze nevěřícně kroutíme hlavami. Právě takovým trendům patří tento blog a už předem vás varujeme, že může být pořádnou dávkou nevkusu.

Móda už toho viděla hodně, a zatímco některé historické kousky s velkým potleskem vítáme opět a opět, některé módní výstřelky by svět raději zametl pod koberec. Samozřejmě, v módě zřejmě nejvíce platí sto lidí, sto chutí, a také proto vznikly tyto šokující módní trendy, které se však mezi obyčejnými smrtelníky neuchytily. Zde jsou.

Crocsy na platformě

Gumové crocsy, jakkoli drahé, nebyly nikdy u většiny populace oblíbené, i když se našlo pár jedinců, kteří na ně nedají dopustit. Co ale řeknou na skvost z dílny Balenciagy v podobě crocs na platformě? Výrazné barvy typické pro tento kus obuvi módní návrhář doplnil pořádně vysokou platformou a ozdobil barevnými a tak trochu infantilními odznaky. Posuďte sami, zda má tento trend v našem blogu právoplatné místo.

Šialené trendy crocsy

Extrémně roztrhané džíny

Džíny, které více odhalují než zahalují, se svého času daly koupit za přibližně 4 000 Kč, přičemž jste si v konečném důsledku zaplatili více za díry než za materiál. Extrémně roztrhané džíny, nebo i tangové džíny, jsou opravdu jen pro ty odvážné z vás. Tento trend však upadl do zapomnění ještě dříve, než se vůbec stihl prodrat na světlo světa. Za nás musíme říci pouze jedno – chválabohu.

Sialene trendy dzinsy

Nákupní taška Balenciaga

Která od prvního momentu vyvolala bouřlivé diskuse a nevyhnula se výsměchu. Tato taška se totiž nápadně podobá modré nákupní tašce švédského řetězce IKEA, kterou má doma každý, kdo tento obchod alespoň jednou navštívil. Na designérku verze tašky IKEA téměř okamžitě zareagovala, a to velmi vtipně. Nákupní tašku módního domu Balenciaga v podstatě označila za kopii, když tu svou představila jako originál, a to pouze za 19 korun. A to je oproti 2145 dolarům trochu rozdíl, nemyslíte?

Sialene trendy taska

Legíny ... nebo boty?

I móda vysokých kozaček dosáhla svého extrému. Tento trend má na svědomí, jak jinak, Balenciaga. Vypadá to tak, že hlava firmy, Cristóbal Balenciaga, velmi rád šokuje veřejnost a nezáleží mu na tom, jestli se jeho trendů chopí pouze jeden člověk. Při tomto kousku oděvu těžko identifikovat, zda jde o boty nebo legíny, protože pravdou je, že jde o tzv. 2v1 kousek – nevíte, kde boty končí a legíny začínají. Šly byste do něčeho takového, nebo je to už too much? Originální model od Balenciagy najdete v levém dolním rohu.

Sialene trendy topanky

Ultra crop top

Crop topy jsou poslední sezóny v kurzu, ale co je moc, to je hodně i v oblasti módy. Pravdou je, že tento trend extra crop topů se objevuje již desetiletí, během nichž zažije méně než 15 minut slávy, a pak se opět na chvíli ztratí. Tento trend si žádá značnou dávku odvahy, protože, podobně jako extrémně roztrhané džíny, více odhaluje než zahaluje. A buďme upřímné, i když tento top vypadá nesmírně sexy, trochu připomíná oděv dívek z filmů pro dospělé.

Sialene trendy top

Móda se každou chvíli mění a vyvíjí, někdy návrháře nakopne múza dobrým směrem, jindy špatným. Těchto 5 bláznivých módních trendů si v šatnících své místo nenašlo. Chválabohu, nebo bohužel?

Foto Pinterest