Barevné, veselé i extravagantní: Takové jsou módní trendy na podzim 2021

  Kategorie: Barvy, Móda a trendy,
21. zář'21

Podzim, jedno z nejkrásnějších období roku, je konečně tady. Toto roční období si užijeme naplno nejen díky krásné přírodě, ale i perfektním módním trendům, které si pro nás připravili módní návrháři. Těšit se můžete na množství barev, denim, pohodlí, ale chybět nebude ani extravagance.

Móda, přehlídky a slavné týdny módy zažívají během pandemie koronaviru zvláštní období. Přesto nás designéři nepřestávají překvapovat a každou sezónu představují nové módní kolekce, které ovlivní to, co nosíme. Podívejte se spolu s námi na to nejlepší, co podzim v roce 2021 přinese do vašich šatníků.

Terapie barvami

Svetry, kabáty, kalhoty, šaty a jiné kousky oblečení budou během podzimu zářit barvami. Do hry se dostávají nasycené odstíny, které budou konkurovat barevné přírodě a přinesou do deštivého ročního období pořádnou dávku optimismu. Růžová, modrá, zelená, žlutá, fialová, červená... nemusíte si vybírat pouze jednu, můžete klidně vsadit na všechny barvy duhy. Štěstí v podzimních trendech bude přát i odvážným – módním hitem během sezóny podzim/zima 2021 budou i výrazné neonové barvy, které zaručeně rozzáří i ten nejpochmurnější podzimní den.

Jesen trendy farby

Tmavý denim

Zapomeňte na džínsy tak, jak je známe dosud. Ulice ovládne během podzimu trochu jiný denim – tmavý. Námořnická modrá, indigová, černá, šedá... Důležitá však bude nejen barva vašich džínsů a džínových bund, ale i střih. Skinny džíny vystřídají široké střihy od zvonáčů až po culotte a bundám budou kralovat bombery a oversized bundy či dokonce prodloužená denimová saka. Nejoblíbenějším kouskem je však už nyní i v řadách celebrit střih džínů, který se rozšiřuje od kolen dolů. Jeden takový by ve svém šatníku měla mít každá milovnice módy.

Jesen trendy denim

Jako v peříčku

Péřové bundy vás ochrání před nepřízní počasí, ale to není jejich jediná role. Dokonalá péřová bunda je zároveň číslem jeden v šatníku každé módní maniačky. Tento v současnosti již ikonický kousek vás udrží v teple, suchu a pohodlí a všem dokáže, že móda je vaší vášní. Tuto sezónu jsou v kurzu obzvlášť nadýchané bundy, ve kterých se budete cítit jako na obláčku. Nic nezkazíte klasickou černou, ale prostor si určitě zaslouží i jiné barvy, či dokonce vzory.

Jesen trendy paperove bundy

Díra do světa

Vyjít během podzimu s kůží na trh nebude v případě tohoto módního trendu žádný problém. Body positivity, tedy pozitivní přístup k vlastnímu tělu, vám v nadcházející módní sezóně usnadní svetry a šaty s výřezy. Odhalení přichází zejména v oblasti ramen, krku, klíčních kostí, ale i hrudníku a dokonce pasu. Ukázat trochu pokožky je povoleno i na podzim, ne pouze v létě, tak směle do toho.

Jesen trendy cut out svetre

Kožené bundy trochu jinak

Nedá se říct, že kožené bundy zažívají comeback, protože je ze skříní pravidelně vytahujeme už několik desetiletí. Pro sezónu podzim/zima 2021 si však módní návrháři přece jen přichystali nějaké překvapení. Kožené bundy naberou nové rozměry – budou ve střihu bomber jacket, oversized, ve stylu slavného Matrixu, ale také v pravém motorkářském stylu. Stačí i ten na první pohled nejobyčejnější outfit oživit motorkářskou koženou bundou a vy se ve zlomku vteřiny proměníte na skutečnou rebelku.

Jesen trendy kozene bundy

Veselé vzory

To, co na podzim potřebujeme nejvíce ze všeho, jsou barvy. Ne nadarmo jsou posledním (ale určitě ne zanedbatelným) trendem veselé vzory, a to hlavně na svetrech. Je čas odvázat se a rozšířit šatník o vzorované svetry, které se budou skvěle doplňovat i s výše zmíněnými trendy této módní sezóny. Nebojte se kombinovat barvy a vzory, povolené je opravdu všechno. Růžová s oranžovou a tečkami, zelená s bílým leopardem, modro-bílý vzor nápadně připomínající koupelnové kachličky, ale také nesmrtelné severské či dokonce aztécké vzory. Fantazii se v případě tohoto trendu meze rozhodně nekladou.

Jesen trendy vzor sveter