6 módních trendů, s nimiž prožijete nezapomenutelné léto

  Kategorie: Móda a trendy,
18. čen'21

Vzdušné materiály, světlé barvy, vítr ve vlasech, nohy ve vodě a bronzová pokožka... léto. Jste připraveny objevit módní trendy, kterými to během tohoto léta rozpálíte? Módní návrháři a trendsetterky si pro nás připravili odvážné módní trendy, díky nimž bude léto 2021 opravdu nezapomenutelné.

Zavinování trochu jinak

Znáte zavinovací šaty a sukně, které se pravidelně vracejí již od 90. let? V roce 2021 budou zavinovací šaty a topy vypadat trochu jinak – odvážněji. Krátké topy, trička, halenky, ale i plavky zakončené nekonečnými šňůrkami zvýrazní křivky a odhalí trochu víc pokožky. Pokud nemáte odvahu odhalit břicho, hledejte šaty a topy se zajímavě řešenými zády. Tento trend znovuobjevily mladší ročníky, ale kdo řekl, že módní trendy jsou pouze pro mladé?

Trendy viazanie

Mini kabelky...

Zapomeňte na kabelky, do kterých sbalíte celý majetek, v létě vám budou dělat společnost jejich menší sestry. Snižuje se počet vrstev oblečení, zkracují se kalhoty, sukně, šaty i trička a toto „zmenšování“ se během tohoto léta dotkne i kabelek. Hitem budou menší kabelky od crossbody tašek až po ledvinky či dokonce pouzdra na opasky. Neomezujte se jen na černé a hnědé kabelky, dejte prostor různým barvám a tvarům a buďte za trendsetterku.

Trendy kabelky ladvinky

... a maxi šaty

Netoužíte po tom, aby všichni viděli více z vaší pokožky, než je nutné? Určitě vás potěší, že maxi šaty jsou opět na výsluní a také v nich můžete udávat módní trendy. Maxi šaty jsou maximálně romantické a mnohé ženy si je během léta neumí vynachválit. Jsou totiž vzdušné, a navíc chrání před slunečními paprsky, které ve velkém množství mohou pořádně uškodit. Maxi šaty mají ještě jednu výhodu – stačí vám jeden kousek oblečení a nemusíte si lámat hlavu nad tím, co dalšího si k nim obléknete.

Trendy maxi saty

Harness na každý den

Jsou svůdné, sexy, odvážné, šokující a zejména stylové. Řeč je o tzv. harness, tedy popruzích na tělo, které již nepatří pouze za zavřené dveře ložnic. Kromě toho, že stoprocentně přitáhnou pohledy okolí, zvýrazňují pas a podle jejich střihu mohou dokonce opticky zvětšit prsa. Harness jsou vhodné i na každodenní nošení, protože aktuální trend hlásá jejich nošení na oblečení, ne pod ním. I z obyčejného, na první pohled nudného outfitu z džínů a trička dokáží vyčarovat jedinečný look.

Trendy harness

Ať pokožka dýchá

Letní trendy prostě přejí odhalené pokožce. Přesvědčí vás o tom trend s otvory na šatech, overalech a topech. Odhalené jsou nejčastěji boky a oblast pod prsy, ale návrhářské fantazii se meze určitě nekladou. Tento módní trend nejvíce vynikne na jednobarevném kousku oblečení a díky tomu, že je výrazný, se obejde bez množství doplňků. Pokud dáváte v módě přednost asymetrii, tento trend je pro vás jako stvořený.

Trendy otvory saty

Zauzlit a vyrazit

Samozřejmě, za dobrodružstvím. Jste košilová královna, ale v létě se v tomto kousku necítíte nejpříjemněji? Rozepněte několik spodních knoflíků a zavažte na košili uzel. Tuto sezónu budou v kurzu hlavně vzdušné lněné košile, ale nic nezkazíte ani klasickou bavlněnou. Tento jednoduchý, ale nápaditý trend si skvěle rozumí i se vzorovanými košilemi. Z doplňků mu nejvíc sluší slaměné tašky a bambusové kabelky, delší náhrdelníky, výrazné náušnice a jedinečné brýle.

Trendy uzly

Našli jste mezi nejžhavějšími trendy na léto 2021 svého favorita? Nebo vám učarovalo hned několik módních trendů? Užijte si díky nim následující horké měsíce naplno a nezapomeňte na správné doplňky. Bez nich není žádný outfit kompletní.

zdroj foto: Pinterest