Back in the office – vykročte do práce se stylovými kabelkami

  Kategorie: Inspirace,
07. zář'17

V září už pomalu končí dovolenkový kolotoč a my začínáme trávit podstatnou část dní v kancelářích. Bez ohledu na to, zda máte nebo nemáte v práci nařízený dress code, vypadat profesionálně a zároveň stylově můžete vždy. V kanceláři vám kromě jiného nesmí chybět elegantní kabelka, ve které si odnesete všechny potřebné věci. Připravili jsme pro vás tipy na stylové outfity a nadčasové elegantní kabelky.

Kvůli pracovnímu shonu se vyplatí mít doma v šatníku aspoň dva kousky nadčasových kabelek, které se hodí ke všemu. Vsaďte proto na univerzální barvy, jakými jsou béžová, černá nebo hnědá. Přece jen, při přemýšlení, co si obléct do práce, vám asi nezůstává čas na to, vybírat si vícebarevné kabelky a uvažovat k čemu je sladit. Inspirujte se následujícími tipy, které jsou spojením vkusného stylu, komfortu a profesionálního looku.

Tmavé elegantní kalhoty můžete doplnit pěknými vzorovanými lodičkami a vkusnou košilí. Opasek výraznější barvy dodá vašemu oblečení šmrnc. K tomu vám už stačí jen béžová kabelka a jedinečný office look je na světě.

Inspirace back in the office

Chci béžovou kabelku Kbas

Do office nepatří jen kalhoty. Pokud máte rády sukně, vsaďte například na květinové vzory, které budou v módě i na podzim. Vzorovanou sukni doplňte už jen pěkným jednobarevným topem a černou stylovou kabelkou.

Inspirace back in the office

Chci stylovou kabelku Kbas

Béžové lodičky se dají velmi dobře kombinovat. Zkuste si k nim obléct například zkrácené high west kalhoty v okrové barvě. Ty stačí doplnit trenčkotem a kabelkou v podobných tónech. Nezapomínejte, že i malé detaily umí velmi pěkně ozvláštnit look. Slaďte například obroučky na brýlích s horčicovými doplňky na hnědé kabelce.

Inspirace back in the office

Chci hnědou kabelku Kbas

Máte rády barvy? Elegantní kalhoty nemusí být jen v decentních tónech. Zkuste černou zaměnit například za zelenou. K tomu zvolte květovanou blúzku a veselý outfit je na světě. Pokud vám to práce dovoluje, můžete sáhnout i po výrazných doplňcích, jako jsou náramky či náhrdelník. V tomto případě se vám bude hodit černá kabelka jednoduchého střihu.

Inspirace back in the office

Chci černou kabelku Kbas