Batohy nejsou jen pro školačky

  Kategorie: Inspirace, Novinky,
12. kvě'17

Už dávno neplatí, že batohy se nosí pouze do školy. Módní návrháři tento praktický kousek už dávno vzali do vlastních rukou. Vykročte do ulic stylově s batohem na ramenou. Naše batohy jsou originální a jsou jako stvořené pro sebejisté ženy. Kombinujte tvary, barvy, vzory a motivy i na batozích. Tak který si vyberete vy?

Prošívaný bordový batoh z nylonu

Ručně dělaný batoh v moderní bordó barvě bude vaším věrným společníkem na procházkách, nákupech či túrách. Díky batohu bude váha rozložena rovnoměrně po celém těle, takže se nemusíte obávat bolesti páteře. Budete zdravá a zároveň i stylová, tak co víc si přát?

Bordó batoh prošívaný Kbas

Batoh s originálním zapínáním

Trendový batoh s dvěma zipy připomíná zatahovacím zapínáním batůžek. Neutrální hnědá barva se perfektně hodí k outfitům v zemitých odstínech. Batoh má praktické rozměry a vejdou se vám do něj všechny věci, které potřebujete během celého dne.

Batoh nepromokavý Kbas měděný

Originální patchwork batoh

Máte rádi jedinečné kousky a rádi se odlišujete od ostatních? Tento batoh Kbas je vyroben známou patchwork technikou. Zamilujete si ho na první pohled a už nebudete chtít nosit jinou tašku. Stylová kombinace barev a materiálů se postarají o originální kousek. Batoh Kbas je ručně dělaný a vydrží vám celé sezóny.

Dámský patchwork batoh kbas

Batoh ze syntetické rafie

Máte již naplánovanou letní dovolenou? Nezapomeňte si přibalit tento batoh Kbas v tyrkysově modré barvě. Je vyroben ručně ze syntetické rafie. Nejen materiálem, ale i barvami se skvěle hodí na procházky po pláži. A určitě ho využijete i po příchodu z dovolené.

Batoh Kbas ze syntetické rafie

Nebojte se ruksaků a vyberte si takový, který vám perfektně sedne. U nás najdete sportovní, elegantní, ale i plážové batohy, které můžete kombinovat s více outfity. Vykročte z davu a buďte stylová díky moderním batohem.