5 důvodů proč se rozhodnout pro kabelku KBAS

  Kategorie: Inspirace, Novinky,
26. úno'15

Vyberte si z nabídky kabelek určených nejen na léto.

Ručně vyrobené kabelky KBAS ze Španělska jsou jedinečné jako vy. My nabízíme skvělé produkty. Vysněnou kabelku vybíráte vy!

Kabelky Kbas

Budete jedinečná

Kabelka Kbas je unikát na trhu, se kterým oslníte nejen na pláži. Naše jedinečné kabelky jednoduše sladíte s vaším oblečením. Společnost Kbas dává kabelkám nový rozměr a při návrzích tvoří designéři vlastní jazyk. Kabelky, tašky a košíky značky Kbas se skvěle hodí na pláž, k vodě ale i jen na procházku venku. Můžete je doplnit i dalšími skvělými produkty z naší nabídky.

Hand-made kabelka za skvělou cenu

Kbas je nová značka na slovenském trhu. Přinášíme ručně vyrobené španělské produkty přímo k vám. Žádná jiná značka vám nenabídne jedinečný design a hand-made produkty za tak skvělé ceny. Stačí si vybrat z nabídky. Každý produkt je ručně vyrobený, má precizní zpracování a unikátní ráz.

Španělský vkus a evropská kvalita

Jižanská pohoda a vkus se skloubili právě v naší módní značce Kbas. Používáme kvalitní materiály a všechny produkty jsou vyráběny přímo v Evropě. To zaručuje vyšší kvalitu našich módních doplňků - kabelek, peněženek a jiného. Přinášíme kousek z horkého Španělska až k vám domů.

Krásné barvy a designy

U produktů používáme množství barev, které se skvěle hodí na léto a rozzáří váš zevnějšek. Naši designéři navrhují množství tradičních i moderních designů pro kabelky a jiné módní produkty značky Kbas tak, abyste si měli z čeho vybírat.

Používáme přírodní materiály

Při našich produktech používáme přírodní materiály. Produkty ze slámy, trávy nebo rafie vás spojí s přírodou. Nechte vyniknout vaši krásu v létě u moře, na koupališti či procházce městem.