Tenisky v zimě: tyto influencerky vědí, jak na to!

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
10. led'19

Tenisky patří mezi nejoblíbenější kousek obuvi během jara, léta a podzimu, ale mnozí se jich nedokážou vzdát ani v zimě. Proto jsme trošku pátrali a objevili jsme outfity známých mladých žen, které své oblíbené tenisky umí se stylem vyvětrat i v tomto chladnějším počasí. Samozřejmě v případě, že se nechystají do dvoumetrového sněhu.

V dětství bychom jen velmi těžko přesvědčili rodiče, aby nám dovolili milované tenisky nosit během celého roku. Dospělost má však oproti dětství výhodu jisté svobody, která se určitě týká i oblékání. Nosit tenisky v zimě přitom vůbec neznamená okamžitě prochladnout, jen třeba vědět jak na to. A tyto blogerky to jednoznačně vědí.

Jednou z nejznámějších skandinávských blogerek je bezpochyby Annika Ollila, která má zimní outfity v malíčku. Důkazem je i tento pohodlný outfit poskládaný z teplákových kalhot, mikiny, teplého kabátu a samozřejmě vínových tenisek. Pokud vám tepláky v tomto outfitu příliš nesedí, klidně je ve své verzi vyměňte za džíny či jiné kalhoty, ve kterých se budete na veřejnosti cítit více ve své kůži. V severských zemích jsou ale kalhoty volného střihu na vrcholu své slávy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annika (@annikaollila),

Pokud hledáte elegantnější verzi teniskového outfitu, inspirujte se další skandinávskou modelkou, tentokrát ze Švédska. Kromě pohodlných bílých tenisek s vyvýšenou podrážkou vsadila Kenza na teplý svetr v nude barvě, který je zimním must-have kouskem. Tyto světlé prvky outfitu doplnila černou, kterou můžeme již tradičně bez obav prohlásit za barvu zimy. Pokud milujete zemité tóny a nesmrtelnou černou, outfity Kenzy Zoutien Subosic vám budou určitě inspirací.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kenza Zouiten Subosic (@kenzas),

Česká influencerka a youtuberka Nikola Čechová známá zejména pod přezdívkou Shopaholic Nicol trochu zariskovala a světu kromě černých tenisek na platformě ukázala i holé kotníky. Tím se inspirovat nemusíte, pokud netrávíte podobně jako Nicol většinu dne v autě, ale zbytek outfitu si určitě zaslouží vaši pozornost. Velkým plusem je podle nás výrazný červený svetr a i obyčejné modré džíny, které se v zimě na ulicích jen tak snadno nevidí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Čechová (@shopaholicnicol),

Další Češku Natálii Kotkovou můžete také znát z youtube, ale také z televizní stanice o módě Fashion TV. To, že móda je jí velmi blízká, prezentuje i ve svých outfitech. Hnědé tenisky, hnědá manšestrová bunda, modré džíny a černý batoh – i takto může vypadat dokonalý zimní outfit, do kterého Natálie k naší radosti, podobně jako Nicol, vnesla trochu barev. Zima přece nemusí zákonitě patřit pouze černé.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalie Kotkova????The Nattiness (@natali_kot),

Poslední, i když určitě ne na posledním místě, je další blogerka z Finska – Marianna Mäkelä. I ona vsadila na outfit zkombinovaný z bílé, béžové a černé barvy, který doplnila výraznější crossbody kabelkou. Pokud milujete minimalismus a hledáte inspiraci v módním světě, Marianna vás určitě nezklame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marianna Mäkelä (@mariannnan),

Kozačky jsou možná oficiální zimní obuví, přesto mají v teniskách velmi silnou konkurenci. Jak jste na tom s obuví v zimě vy? Dáváte přednost teplým kozačkám nebo pohodlným teniskám?