Plesová sezóna v plném proudu: oslňte s kabelkou Kbas

  Kategorie: Inspirace,
23. led'18

Tento rok je plesová sezóna v plném proudu. I když Český ples v pražském Obecním domě je teprve před námi. Pro načerpání inspirací vám přinášíme pár tipů na dokonalý outfit, díky kterému se stanete hvězdou večera a královnou tanečního parketu.

My ženy to máme s oblékáním náročnější. Pánové ze skříně vytáhnou elegantní oblek a doladí ho kravatou či motýlkem podle šatů partnerky. Ta to už ale nemá tak jednoduché. Najít dokonalé šaty a ještě dokonalejší doplňky zabere trošku času, ale obdivné pohledy ostatních hostů a zejména vašeho muže budou stát za to.

Něžná princezna

Kbas look 3

Na to, abyste zaujala, nepotřebujete nic vyzývavého. Něžná barva romantických šatů je oživená výstřihem, díky kterému si můžete dovolit jemný šperk na krk či dlouhé náušnice. Doplňky v pastelové modré barvě outfit pozvednou na vyšší úroveň a oživí celkový dojem. Kabelku a boty v nezvyklé barvě určitě využijete i na jiné příležitosti.

Chci pastelovou modrou

Nesmrtelná kombinace

Kbas look 2

Černá a stříbrná - nesmrtelná kombinace, která se na plesech opakuje každou sezónu. Nic jí nezkazíte, právě naopak. Zajímavý střih šatů s dlouhým rukávem, splývavou sukní a ozdobným dekoltem si žádá jednoduché doplňky, které dovolí vyniknout šatům. Nebojte se, pokud nemáte dokonalou postavu, stahující prádlo tento problém hravě vyřeší.

Chci metalickou stříbrnou

Novodobá popelka

Kbas look 4

Široká sukně je jako stvořená pro něžné děvče, které v dětství toužilo být princeznou. Po boku se svým princem si vykročte na parket v univerzálních béžových lodičkách a celý outfit doplňte kabelkou v podobném tónu. Světlé tyrkysové šaty perfektně vyniknou na opálené pokožce a díky srdíčkovému korzetu si můžete dovolit i výraznější šperk.

Chci béžovou

Zlatem zdobená

Kbas look 6

Zlaté šaty každou ženu zahalí do závoje elegance. Nemusíte se bát kombinace zlaté a stříbrné, už dávno neplatí pravidlo, že v outfitu je povolena pouze jedna barva z této dvojice. Spojením zlaté a stříbrné se z vás stane osudová žena, na které všichni nechají oči.

Chci stříbrnou s řetízkem

Femme fatale

Kbas look 1

Máte pocit, že vám nesluší výrazná červená? Oblečte si róbu v syté červené barvě a změníte názor. Vášnivá červená si perfektně rozumí s elegantní zlatou, kterou při této barvě šatů nic nezkazíte. U šatů s krajkou zkuste zapomenout na šperky, zcela vám postačí šaty, kabelka a boty.

Chci malou zlatou

Romantická krajka

Kbas look 8

Chcete zaujmout materiálem? Zvolte krajku. Blankytně modré šaty s nenápadným střihem mořské panny a odhaleným dekoltem zvýrazníte zlatými doplňky, které na jinou příležitost velmi snadno zkombinujete s jinými šaty. Nezapomeňte, že kabelka a boty nemusí dokonale ladit, celkem postačí i různé odstíny jedné barvy.

Chci listovou zlatou

Každé šaty si žádají ještě něco, díky čemu se stanou opravdovým klenotem. Na každý ples k nim určitě patří kabelka a boty. Vybrala jste si z našich inspirativních outfitů ten svůj?