5 módních trendů barevného podzimu

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
06. zář'18

Lámete si hlavu nad tím, co vytáhnout tento podzim ze skříně a co tam pro jistotu nechat ležet ještě jednu sezónu? Sesbírali jsme pro vás ty nejlepší módní trendy, které budou během sezóny podzim/zima 2018 hýbat módním světem. Pojďte do toho s námi!

Je sice pravda, že v módě už jednou téměř vše bylo, ale nikdy to nebylo v aktuálním provedení! Totéž platí i o současných módních trendech, které na podzim zaplaví nejen přehlídková mola, ale i výlohy obchodů. Přinášíme vám nejstylovější módní trendy podzimu, kterými se musíte vybarvit i vy!

Leo je zpátky!

Pokud tedy někdy odešel. Leopardí potisk najdete v sezóně podzim/zima 2018 na každém kroku a jen velmi budete odolávat tomu, abyste si alespoň jeden leopardí kousek neuchmátla i pro sebe. Všechny milovnice tohoto potisku jistě potěší, že do leoparda se nyní můžete obléci od hlavy až po paty, a to zcela bez obav! Co vy a leopard?

Trendy kozene leopard

Potisk, kam se podíváš

Trička s potiskem se těší oblibě už velmi dlouho, ale nikdy nevyjadřovala až tak silné názory. Nebudeme daleko od pravdy, když řekneme, že tričkem můžete klidně prezentovat svůj facebookový status, ale nejen to. Tričkem s potiskem dáte najevo váš životní postoj, názor na politiku, ale zároveň ukážete světu, že vaše srdce patří Bradovi Pittovi a že jste ta největší fanynka Rolling Stones. A ani trochu to nebude působit dětinsky, právě naopak!

Trendy potlace tricka

Opravdu nesmrtelný tartan

Je káro, a pak je tu tartan – typický oděv skotských mužů, který spolu se Sex Pistols proslavila britská návrhářka Vivienne Westwood. Během historie se vyvinulo mnoho podob tartanu a ani vám by v šatníku neměl tento vzor chybět. Můžete jej nosit na košili, sukni, šatech, ale i kalhotách či šálách a nejnověji se objevuje i na kabelkách a ledvinkách. Tartanem nikdy neuděláte krok vedle, ani kdybyste měla vypadat jako školačka v uniformě.

Trendy tartan

Druhá kůže

Na své si během podzimu přijdou i milovnice kožených šatů. Nemáme na mysli levné napodobeniny, které deformují postavu, nebo snad levně působící latex. Kvalitně ušité kožené šaty dokážou s postavu udělat divy, stačí jen najít správný střih a barvu, která bude lichotit vaší postavě. V kurzu jsou nyní zejména hnědé odstíny a černá.

Trendy kozene saty

Manšestr opět ožívá

Snad neexistuje člověk, který by během školních dob nevlastnil alespoň jeden manšestrový kousek oblečení. A jak ho mnozí z nás nesnášeli! Nyní patří manšestr mezi vyhledávané materiály a jednu teplou bundu z manšestru by měla vlastnit každá módní maniačka. Manšestr si však rozumí i s kalhotami, šaty či sukněmi a nejlépe vynikne na pastelových barvách a velbloudí hnědé.

Trendy mencester

Tak se zdá, že podzim bude opravdu pestrý a netýká se to pouze přírody. Přivítejte ve svém šatníku některý z aktuálních módních trendů a užívejte si toto krásné roční období naplno. Klidně i v tartanu, manšestru či kůži.