Odebírat newsletter se vyplatí!

  Kategorie: Exklusivní, Novinky,
03. čen'17

Přihlaste se přes newsletter k odběru novinek a obratem vám zašleme slevový kód na váš první nákup. Už vám neujdou žádné slevy ani nejnovější módní trendy.

Když se přihlásíte k odběru newsletteru, začnou se dít zázračné věci. Jako první se dozvíte o nejnovější kolekci Kbas a novinkách ve světě módy. Díky Kbas novinkám budete stále vědět, co se právě nosí a které kabelky by vám v šatníku neměly chybět.

První nákup bude o 100 Kč levnější!

Stačí o pár řádků výše vyplnit vaši emailovou adresu a my vám automaticky zašleme slevový kód na váš první nákup v hodnotě 100 Kč. Kromě toho pro vás neustále vymýšlíme nové a nové akce a soutěže, o kterých vám dáme vědět ještě před jejich spuštěním.

Odebírejte newsletter

Nové módní tipy přímo k vám

Chcete být stále stylová a "v obraze"? S naším newsletterem se z vás stane odborník na nejnovější módní trendy. Budete jako první vědět, jak kabelky správně kombinovat s oblečením a doplňky. Přihlaste se k odběru newsletteru a novinky z našeho blogu budete číst ještě horké.

Myslíme na váš čas

A šetříme ho! Všechny podstatné informace, které vám chceme říct, najdete na jednom místě. Nemusíte se proklikávat nekonečnými vodami internetu. Pár kliknutí na jeden newsletter vám ušetří čas, jehož je i tak stále málo. Ten můžete raději věnovat sobě nebo svým milovaným.