Potěšte se novou kabelkou a darujte šanci na život

  Kategorie: Exklusivní, Novinky,
06. dub'20

Naše módní doplňky přinášejí ročně radost mnohým ženám, které jsou matkami, manželkami, sestrami. Potěší, doplní šatník, pomohou vytvořit dokonalý outfit a promění vás na femme fatale. Ne všechny ženy, a už vůbec ne jejich děti, však mají to štěstí a peníze investují do drobností, které potěší. Tisíce kilometrů od nás najdeme ženy a děti, které neměly tolik štěstí a dennodenně bojují o kousek chleba a základní péči. A právě ty potřebují naši pomoc.

Jedno z třinácti dětí na naší planetě trpí hladem a nedostává se mu dostatečně kalorické stravy na to, aby se mohlo rozvíjet. Na podvýživu proto zemřou ročně až 2 miliony dětí. V různých koutech světa však děti potřebují nejen pravidelný přísun jídla, ale i urgentní zdravotní a materiální pomoc. Umíte si představit, že pro nás běžné onemocnění se pro takové děti mohou stát osudnými? My ano, proto jsme se rozhodli podpořit humanitární organizaci MAGNA, která zachraňuje životy dětí v ohrožených koutech světa.Pomoc magna dieta

Kabelkymodni.cz a humanitární pomoc

Protože osud těchto dětiček nám není lhostejný, spojili jsme se se slovenskou humanitární organizací MAGNA, která působí mezinárodně a poskytuje pomoc dětem a jejich rodinám v nouzi, včetně obětí přírodních katastrof, válek a konfliktů. MAGNA zabezpečuje zdravotní a sociální pomoc dětem a jejich rodinám v krizových oblastech světa. Denně léčí děti a jejich rodiny a bojuje proti podvýživě. Budoucím maminkám (které jsou ještě často samy děti) poskytuje předporodní a poporodní péči a ročně se těší z tisíců porodů, které díky dobrým hygienickým podmínkám a pomoci končí šťastným objetím.

E-shop Kabelkymodni.cz si humanitární organizaci vybralo pro její úspěšné aktivity, nadšení a transparentnost – až 90 % ze sumy vybraných příspěvků organizace využívá na konkrétní projekty. To znamená, že 90 korun ze 100 směřuje na pomoc dětem a jen 10 Kč na administrativní chod a fundraising. Vaše finanční dary této organizaci platí ročně až tisíce konzultací, ošetření a očkování v zemích, kde vládne hlad, chudoba a přírodní katastrofy.

Potěšte se doplňkem a darujte dětem šanci na lepší život

Koupí kabelky či jiného handmade doplňku v našem e-shopu darujete šanci na lepší život dětem v Kambodži, Nepálu, Jižním Súdánu, Keni, Iráku, Demokratické republice Kongo, Myanmaru, Vietnamu, na Filipínách, Haiti, v Nikaragui, Indii, Chorvatsku, Libanonu, Sýrii či v jiném koutě světa, v němž právě teď potřebují ti nejmenší a nejzranitelnější naši pomoc. Výjimkou nejsou ani uprchlické tábory, kde děti často proežijí celé dětství a neznají rozmanitost života, na kterou jsou zdravé, spokojené děti zvyklé.

Chcete pomoci a zajistit těmto dětem důstojnou šanci na život? Zaokrouhlete při nákupu částku vaší objednávky směrem nahoru a my tento rozdíl věnujeme organizaci MAGNA. Jediným nákupem tak uděláte dvojnásobnou radost. Naše společná podpora pomůže dětem ze zemí třetího světa zajistit vše, co potřebují pro zdravý a úspěšný start do života, od zdravotní péče až po správnou výživu či vzdělání.

Zdroj: Magna