Speciální valentýnská sleva!

  Kategorie: Akce a slevy,
01. úno'18

Únor je nejkratší měsíc v roce, ale to neznamená, že během něj máte méně milovat. 14.února přece patří všem zamilovaným! Potěšte sebe nebo někoho milovaného krásnou kabelkou. Těch kvalitních nikdy není dost, to vám dosvědčí snad každá žena.

Nic nepotěší milovanou ženu více než krásný dárek, zvláště když jde o takový svátek, jakým je sv. Valentýn. Proto jsme si pro vás připravili speciální valentýnský kupón na nákup s extra slevou až 25%. Použijte kód "VALENTIN", který je platný od 1.2. do 14.2.2018. Dopřejte sobě nebo své milované osobě ten nejkrásnější Valentýn, jaký kdy zažili.

Tipy na skvělý dárek

Získat slevu je někdy mnohem jednodušší než najít perfektní dárek. My víme, jaké to je, proto jsme si pro vás kromě 25% extra slevy přichystali i pár tipů z naší bohaté nabídky. S těmito kabelkami určitě nešlápnete vedle. Nezapomínejte však na to, že láska se nemá dávat najevo pouze během tohoto jednoho dne. Vysněnou kabelku si můžete dopřát během celého roku.

Elegantní hnědá kabelka z eko kůže

Každá skutečná dáma potřebuje mít ve svém šatníku elegantní kabelku. Tato hnědá kabelka je ideální volbou. Má originální ručky z bambusu a díky tmavé hnědé barvě se perfektně hodí k většině outfitů. Je dostatečně prostorná, takže do ní uložíte všechny potřebné dokumenty do práce či na důležité setkání.

Elegantná kabelka Kbas

Malá kabelka přes rameno se vzorem

Nejsou vzory jako vzory. Na kabelkách se často najdou i kýčové, ale to není případ této kabelky přes rameno. Hadí vzor je na ní dokonale sladěný s barvami a na malé ploše kabelky nepůsobí vůbec vulgární. Tato kabelka je jako stvořená na párty, ale klidně si ji můžete vzít i do kina nebo na rande k jednoduchému outfitu.

Kabelka s potlačou Kbas

Růžová kabelka s odepínatelným ramínkem

V naší nabídce naleznete i něco pro romantické duše, nejen pro párty ženy. Tato dvoubarevná kabelka se zajímavou aplikací teček je ideální na přivolání jara a pokud se na valentýnskou večeři budete spěchat z práce či ze školy, nesmí vám chybět. Dejte jí najevo svou něžnou stránku!

Ružová kabelka Kbas

Kosmetická taštička s tropickým potiskem

Každá správná žena skrývá v kabelce ještě jednu menší taštičku - kosmetickou. Ta s potiskem velkých listů je stylová a kdykoliv ji můžete použít jako malé psaníčko. Má praktické rozměry, díky čemuž do ní uložíte vše, co budete během chvilky pro sebe potřebovat - rtěnku, pudr nebo i kapesníky, kdyby vás někdo dojal k slzám. Tím od štěstí, samozřejmě.

Kozmetická tašticka Kbas

Každá žena touží po tom, že ji na Valentýna její milovaný překvapí nějakým dárkem nebo romantickou večeří. Krásná a kvalitní kabelka je ideální způsob, jak potěšit svou polovičku a extra slevou 25% potěší každý i svou peněženku. Nezapomeňte, že tato speciální valentýnská akce trvá od 1. do 14. února. Přejeme vám krásného Valentýna!

Využij valentýnskou slevu