Valentýnský výprodej kabelek

  Kategorie: Novinky,
13. úno'17

Zatoužili jste po nové kabelce? Tak neváhejte a využijte náš Valentýnský výprodej. Vyberte si dvě kabelky Kbas z naší nabídky a tu druhou dostanete zdarma! Akce potrvá během celého února nebo do vyprodání zásob, tak to nezmeškejte.

Praktické a zároveň stylové kabelky, které kráčejí s módou celá léta, jsou k nezaplacení. Přesně takové jsou i kabelky Kbas z naší nabídky, které z vás udělají pravou dámu. Obdarujte se a pořiďte si v únoru hned dvě kabelky a tu levnější od nás dostanete zdarma.

Zľava 1+1 zdarma

Bordó kabelka ze syntetické kůže Kbas s ozdobným zapínáním

Krásná elegantní kabelka v moderní bordó barvě bude vaším nejoblíbenějším módním doplňkem. Zvýrazní každý outfit a navíc se vám do ní vejde vše, co potřebujete. Můžete si ji přehodit přes rameno nebo nosit v ruce. Je nepromokavá a vyrobena ze syntetické kůže, takže zvládne i výkyvy počasí.

Bordová kabelka zo syntetickej kože Kbas

Černá kabelka Kbas z nepromokavého materiálu

Všechny ženy potřebují velkou kabelku, která bude elegantní a pěkná. Prostorná černá kabelka z nepromokavého materiálu bude splňovat všechny vaše požadavky. Díky ní si získáte poréznost hned, jak vstoupíte do místnosti. Má dvě praktické ručky k uchopení nebo na přehození přes rameno. Kabelka Kbas v černé barvě se hodí na téměř každou příležitost a nebudete si ji vědět vynachválit.

Čierna kabelka Kbas z nepremokavého materiálu

Kabelka přes rameno z nepromokavého materiálu Kbas zelená

Třásně letí již několik sezón, takže s touto originální kabelkou budete určitě stylová. Netradiční zelená barva zase upoutá každého, kdo vás s touto kabelkou uvidí. Je vyráběna ručně ai přes batôžkovému střihu má stabilní tvar a pevné dno. Když si ji převést přes rameno, už se jí nebudete chtít nikdy vzdát.

Kabelka cez rameno z nepremokavého materiálu Kbas zelená

Kabelka přes rameno Kbas s ozdobným zapínáním vybíjená měděná

Vybíjance a třásně jsou in! Zkombinujte tyto dva prvky na jedné kabelce a budete nepřehlédnutelná. Měděná kabelka Kbas přes rameno je menší, takže je jako stvořená pro návštěvy kavárniček nebo večerní procházky městem. Zmestí se vám do ní vše potřebné. Kabelka je vyrobena z nepromokavého syntetického materiálu a vydrží vám jako nová dlouhá léta.

Kabelka cez rameno Kbas s ozdobným zapínaním vybíjaná medená

Batoh z nepromokavého materiálu Kbas s bočními kapsami šedý

Batohy se opět vracejí do módy a potěší zejména mladší ročníky. Šedý batoh s bočními kapsami je perfektní společník na přednášky, ale i na nákupy či výlety. Je kvalitně prošívaný a má praktické boční kapsy. Zapínání na zatahování bude hlídat všechny vaše poklady. Batoh je nejen moderní, ale šetří i vaši páteř a díky němu bude váha rovnoměrně rozložena po celém těle.

Batoh z nepremokavého materiálu Kbas s bočnými vreckami šedý