1 189 1 679
Ušetříte až -29%
Litujeme, produkt momentálně není skladem

Potřebujete elegantní kabelku, která se výborně hodí k vašim šatům? Zároveň chcete, aby byla prostorná a praktická? Tato moderní a ručně dělaná dámská elegantní kabelka bude pro vás tou správnou volbou. Této hnědé kabelce totiž déšť neuškodí. Po bocích je zdobena lemováním, co ji ozvláštňuje.

Stylová elegantní kabelka z nepromokavého materiálu absolutně splňuje filozofii výrobce kabelek Kbas. Všechny poctivě vyrábějí ručně v malé španělské manufaktuře s důrazem na přesnost a dokonalost. Kabelka má dvě hnědé držadla vhodné pro uchopení do ruky, ale i na prověšení přes rameno.

Rozměry elegantní kabelky 37x15x27 cm jsou zárukou dostatečného prostoru na vše, co každá žena bezpodmínečně potřebuje nosit s sebou. Díky špičkové evropské kvalitě má tato hand made kabelka z nepromokavého materiálu dlouhou životnost, udrží si stabilní tvar a bude vám dělat radost mnoho let.

Značka Kbas pochází z horkého Španělska a na výrobu dámských kabelek se specializuje již od roku 1969. Značka čerpá z tradičních vzorů a motivů, které ale aplikuje do takové podoby, aby splňovaly všechny současné módní trendy. Všechny produkty jsou ručně vyráběné z přírodních vláken. Právě dlouholetá tradice ve výrobě kabelek dělá ze značky Kbas záruku kvalitní investice do vaší kabelky.

loader  Načítám hodnocení...

Zákazníci se zajímali také o tyto produkty

loader  Načítám podobné produkty...