1 299 2 209
Ušetříte až -41%
Litujeme, produkt momentálně není skladem

Nosit rozkošné koťata s velkýma očima na batohu je prostě cool! Tento moderní a ručně dělaný dámský batoh bude pro vás tou správnou volbou, pokud jste milovnice koťat nebo zvířecích motivů. Batoh černé barvy si nebudete vědět vynachválit. Jelikož je nepromokavý, je velmi praktický. Stylový batoh z nepromokavého materiálu absolutně splňuje filozofii výrobce kabelek Kbas.

Všechny poctivě vyrábějí ručně v malé španělské manufaktuře s důrazem na přesnost a dokonalost. Výhoda batohu spočívá v tom, že váha věcí, které v něm jsou, máte rovnoměrně rozloženy po celém těle. Vzorovaný potisk koček vesele zpestřuje černou barvu batohu.

Rozměry stylového batohu 29*12*32 cm jsou zárukou dostatečného prostoru na vše, co každá žena bezpodmínečně potřebuje nosit s sebou. Díky špičkové evropské kvalitě má tento hand made batoh z nepromokavého materiálu dlouhou životnost a bude vám dělat radost mnoho let.

Značka Kbas pochází z horkého Španělska a na výrobu dámských kabelek se specializuje již od roku 1969. Značka čerpá z tradičních vzorů a motivů, které ale aplikuje do takové podoby, aby splňovaly všechny současné módní trendy. Všechny produkty jsou ručně vyráběné z přírodních vláken. Právě dlouholetá tradice ve výrobě kabelek dělá ze značky Kbas záruku kvalitní investice do vaší kabelky.

loader  Načítám hodnocení...

Zákazníci se zajímali také o tyto produkty

loader  Načítám podobné produkty...