889 1 169
Ušetříte až -23%
Litujeme, produkt momentálně není skladem

Tašky už dávno nejsou výsostně ženskou záležitostí. I pánové si potřebují do něčeho sbalit peněženku či doklady. Tato moderní a ručně dělaná pánská taška bude pro vás tou správnou volbou. Šedo-krémovou tašku přes rameno si nebudete vědět vynachválit. Stylová taška z nepromokavého materiálu a plátna absolutně splňuje filozofii výrobce kabelek Kbas.

Všechny poctivě vyrábějí ručně v malé španělské manufaktuře s důrazem na přesnost a dokonalost. Taška má dlouhé poutko, které si pánové mohou volně přehodit přes tělo. Upravený muž je sexy muž, proto si pořiďte tuto luxusní tašku a dejte dámám najevo, že vám záleží na tom, jak vypadáte.

Rozměry elegantní tašky přes rameno pro pány 17*6*22 cm jsou zárukou dostatečného prostoru na vše, co každý muž bezpodmínečně potřebuje nosit s sebou. Díky špičkové evropské kvalitě má tato hand made taška z nepromokavého materiálu a plátna dlouhou životnost a bude vám dělat radost mnoho let.

Značka Kbas pochází z horkého Španělska a na výrobu dámských kabelek se specializuje již od roku 1969. Značka čerpá z tradičních vzorů a motivů, které ale aplikuje do takové podoby, aby splňovaly všechny současné módní trendy. Všechny produkty jsou ručně vyráběné z přírodních vláken. Právě dlouholetá tradice ve výrobě kabelek dělá ze značky Kbas záruku kvalitní investice do vaší kabelky.

loader  Načítám hodnocení...

Zákazníci se zajímali také o tyto produkty

loader  Načítám podobné produkty...