Hledáte kabelku, která vypadá perfektně a zároveň bude praktická - do každého počasí? Tato moderní a ručně dělaná dámská kabelka přes rameno bude pro vás tou správnou volbou. Déšť totiž této kabelce s krokodýlím vzorem vůbec nevadí. Díky uzavírání na zip budou vaše cennosti chráněny.

Stylová kabelka přes rameno z nepromokavého materiálu absolutně splňuje filozofii výrobce kabelek Kbas. Všechny poctivě vyrábějí ručně v malé španělské manufaktuře s důrazem na přesnost a dokonalost. Délka černého ramínka je vhodná na prověšení přes rameno nebo přes kříž těla. Kabelka má i klasické černé rukojeti na uchycení do rukou.

Rozměry kabelky přes rameno 42x17x26 cm jsou zárukou dostatečného prostoru na vše, co každá žena bezpodmínečně potřebuje nosit s sebou. Díky špičkové evropské kvalitě má tato hand made kabelka z nepromokavého materiálu dlouhou životnost, udrží si stabilní tvar a bude vám dělat radost mnoho let.

Značka Kbas pochází z horkého Španělska a na výrobu dámských kabelek se specializuje již od roku 1969. Značka čerpá z tradičních vzorů a motivů, které ale aplikuje do takové podoby, aby splňovaly všechny současné módní trendy. Všechny produkty jsou ručně vyráběné z přírodních vláken. Právě dlouholetá tradice ve výrobě kabelek dělá ze značky Kbas záruku kvalitní investice do vaší kabelky.

loader  Načítám hodnocení...

Zákazníci se zajímali také o tyto produkty

loader  Načítám podobné produkty...