299 399
Ušetříte až -25%
Litujeme, produkt momentálně není skladem

Klobouk je nesmírně potřebná věc, protože slouží jako pokrývka hlavy, která ji chrání před ostrými slunečními paprsky. Tento stylový moderní doplněk pro ženy dotvoří zbytek vašeho outfitu. Klobouk ze syntetické rafie je bílé barvy. Ozvláštňuje ho aplikace ozdobné šátky, která je uvázaná přes klobouk. Budete v něm vypadat jako pravá dáma. Ručně dělaný klobouk se stane vaším neoddělitelným přítelem během slunečných dnů.

Úpal od nynějška nebude mít šanci a navíc, nemusíte přemýšlet, jaký účes si uděláte. Stylový klobouk ze syntetické rafie absolutně splňuje filozofii výrobce Kbas. Všechny produkty poctivě vyrábějí ručně v malé španělské manufaktuře s důrazem na přesnost a dokonalost. Díky špičkové evropské kvalitě má tento hand made klobouk ze syntetické rafie pro ženy dlouhou životnost a bude vám dělat radost mnoho let.

Značka Kbas pochází z horkého Španělska a na výrobu se specializuje již od roku 1969, takže tradice jejich výroby trvá již 45 let. Značka čerpá z tradičních vzorů a motivů, které ale aplikuje do takové podoby, aby splňovaly všechny současné módní trendy. Všechny produkty jsou ručně vyráběné z přírodních vláken. Právě dlouholetá tradice ve výrobě kabelek a produktů na pláž dělá ze značky Kbas záruku kvalitní investice.

loader  Načítám hodnocení...

Zákazníci se zajímali také o tyto produkty

loader  Načítám podobné produkty...