Přivítejte jaro s kabelkami Kbas

  Kategorie: Inspirace, Akce a slevy,
01. bře'18

První březnový den je takovou malou předzvěstí jara, ačkoli na ten první jarní den si musíme ještě pár dní počkat. Přivítat jaro však třeba ve velkém stylu, proto jsme si pro vás připravili další skvělou akci. Během celého března u nás nakoupíte kabelky se slevami až do výše 46 %!

Jaro se dá přivítat různými způsoby. Pro někoho je to pálení Morany, pro jiné jaro začíná Velikonocemi. Pro milovníky módy jsou to určitě první teplejší paprsky slunce, o jednu vrstvu oblečení méně a něco nového na sebe, co bude patřit k jaru. Nová kabelka s úžasnou slevou vás může doma čekat kdykoliv během března. A kromě slev pro vás máme pár tipů na to, jak a s čím ji zkombinovat.

Univerzální černá

Univerzální černá

Černá se hodí téměř ke všemu. Je to nesmrtelná barva, která sluší všem materiálům a střihům a samozřejmě každé ženě. I černý batoh dokážete zkombinovat s množstvím outfitů. Stále populárnější batohy již nepatří pouze školačkám, najdete je na bedrech mnoha módních ikon. Zkombinujte černou, batoh a samet a už nebudete chtít nosit nic jiného, protože takový batoh se hodí k elegantním, sportovním a i ležérním outfitům.

Jaro patří květům

Jaro patří květem

Něžné květiny jsou tuto sezónu všude, tak proč ne i na kabelkách? Vpusťte do svého šatníku trochu něžnosti. Jemné květy na kabelce nejlépe zkombinujete s tlumenými barvami a kousky bez květového potisku. Troufnout si však můžete na kombinaci vzorů, například květiny s proužky a tričkem s nápisem. Jaro je hravé a dovoluje vám pohrát si s různými kousky, které se na první pohled k sobě vůbec nehodí.

Hravá elegance

Hravá elegance

Elegantní outfit nemusí být pouze nudný a strnulý, s každým stylem se dá vyhrát a nějak ho oživit. Někdy stačí nenápadný vzor na kabelce zkombinovat s výraznějším vzorkem na oblečení a doplňky. Elegance neznamená pouze jednobarevný kostým, vzory na sukni (nebo kalhotách), saku a košili můžete mixovat, třeba však vědět jak. Pokud si na to netroufáte, zvolte vzor pouze na jednom, maximálně dvou kouscích.

Red velvet

Red velvet

K této dvojici slov snad netřeba nic víc říkat. Red velvet je nejen chutný dort, ale také stále oblíbenější módní trend. Červeným sametem během příštích měsíců nic nezkazíte, ať už vsadíte na šaty, kabelku nebo dokonce i doplňky do interiéru. Červený samet v kombinaci se zlatem evokuje luxus, vysoké postavení a v neposlední řadě fakt, že kráčíte zároveň s módními trendy.

Kůže na kůži

Kůže na kůži

Vyjděte s kůží na trh a nic nezkazíte. A čím víc jí bude, tím lépe. Samozřejmě, celkový výsledek nesmí působit vulgárně, proto si dobře rozmyslete, který kousek outfitu bude kožený. Chcete look trochu zjemnit, zkombinujte klasickou koženku s broušenou kůží a oživte outfit trochou barvy, kůže přece nemusí být pouze černá. No a v poslední řadě nezapomínejte na doplňky – ty při koženém outfitu nesmí chybět.

Jaro nemusí být jen ve vzduchu, ale i v šatníku. Pusťte do toho svého trochu jarního osvěžení a potěšte se novými kabelkami či batohy, které během celého března získáte s perfektními slevami. My se už jara nemůžeme dočkat, a co vy?