Dokonalé valentýnské rande

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
13. úno'18

Každá z nás alespoň občas zatouží po pozornosti muže. Chceme být milované, obdivované, pochváleno a ze všeho nejvíc se chceme cítit pohodlně iv naoko nepohodlných outfitech. Sexy můžete být iv riflích, přesně tak jako v krátkých šatech a podpatcích. Valentýn je za dveřmi, tak se pořádně připravte!

Jste spíše kalhotový typ nebo nedáte dopustit na šaty? Svého oblíbeného kousku oblečení se nemusíte vzdávat ani na Valentýna. Nejdůležitější je správná kombinace, výběr doplňků a protože Valentýn je jen jednou v roce, vyplatí se i trochu zariskovat a obléci si to, co byste si na běžné rande neoblékli.

Rifle v hlavní roli

Kbas look

Perfektní valentýnské rande se nemusí nést pouze ve znamení romantických či vyzývavých šatů. Svou roli dokonale zvládnou i rifle - jen třeba vybrat ty správné a zkombinovat je s vhodnými doplňky. Džínami už dávno nedáváte najevo, že vám na rande nezáleží. Perfektní střih vyzvedne vaše křivky a ještě více to podtrhnou podpatky. Celkový look zjemněte něžným topem a nezapomeňte na doplňky. Na rande se hodí malá kabelka a tato se vzorem přes rameno skvěle doplní celý outfit.

Malá vzorovaná kabelka

Nesmrtelná kombinace

Kbas look 2

Toužíte po tom, aby z vás po celý večer váš milovaný nespustil oči? Krásné sametové šaty, vysoké podpatky a jemné doplňky v hlavní roli zvládnou svoji roli na výbornou. Nebojte se zkombinovat různé barvy - tmavé odstíny smaragdové a burgundy vytvářejí ideální dvojici, přesně jako vy a vaše valentýnské rande. Zlatá kabelka vše oživí, aby celkový dojem nepůsobil příliš temno.

Zlaté psaníčko

Valentýn patří zamilovaným, takže se v první řadě zamilujte do sebe a do svého outfitu. Všechny kousky na vás musí sedět jako druhá kůže a přesně stejně byste se měli cítit. Nenechte si ničím zkazit dokonalé valentýnské rande a klidně se před odjezdem párkrát převlékněte. Za ten výsledný look to přece stojí.