Využijte slevu 400 Kč na libovolný nákup kabelek Kbas!

  Kategorie: Akce a slevy,
05. říj'17

V nabídce Kbas najdete mnoho pěkných kousků kabelek a jiných doplňků pro každou příležitost. Proto jsme pro vás připravili namísto klasického výprodeje možnost vybrat si z celé nabídky svého favorita podle vlastního vkusu a výběru se slevou, která se vyplatí.

 Toužíte po stylové ledvince, nebo potřebujete listovou kabelku na společenskou událost? Kbas má pro vás připravené jedinečné kousky. Elegantní kabelky do práce, vkusné tašky přes rameno či trendy batohy, v nabídce najdete všechno, co potřebujete.

 Při libovolném nákupu z nabídky Kbas nad 1999 Kč nyní dostanete slevu až 400 Kč! Stačí nakoupit a při placení použít slevový kód KBAS15.

Akce kabelky kbas

Chybí vám stylový vak a pěkná elegantní kabelka na společenskou událost? Například při koupi tohoto šedého sametového setu nyní zaplatíte jen 2428 Kč.

Set sametovy batoh kabelka

Pokud máte rádi stříbrnou barvu, vsaďte na elegantní kabelku s metalickým odleskem a stylovou kabelku přes rameno. Při koupi této kombinace nyní zaplatíte jen 2828 Kč.

Stříbrný set

Pokud oblibujete nášivky, dámská taška s prošíváním v granátové barvě bude pro vás tou pravou. Svoji sbírku můžete doplnit o kabelku se stahovacím zapínáním, kterou je možné nosit i na zádech jako batoh. Tento set si můžete nyní koupit jen za 3538 Kč.

Červený set

Pomalu se blíží zimní čas, a pokud ráda nosíte v tomto období zimní vzory, elegantní kabelka v tomto stylu se vám bude líbit. V podobném looku najdete i dámskou tašku přes rameno. Za tento set momentálně zaplatíte jen 2498 Kč.

Zimni set

Zůstáváte v chladných měsících věrná nadčasové šedé barvě? Jedinečná taška z plsti a listová kabelka ze stejného materiálu vás potěší. Tento set vás bude stát jen 1708 Kč.

Šedý set