S kabelkami Kbas nemá déšť žádnou šanci!

  Kategorie: Inspirace, Novinky,
08. zář'16

To, že sluneční paprsky vystřídaly dešťové kapky, jste si už jistě všimli. Pokud ale svůj outfit doplníte jednou z Kbas kabelek, máte jistotu, že déšť věcem ukrytým v jejím nitru nijak neublíží.

Léto si pomalu dává přestávku a stále častěji vycházíte na ulici s deštníkem v ruce. Nezmoknete však jen vy, ale i vaše kabelka a všechny věci v ní. Řešení: přestaňte se zlobit na počasí a pořiďte si designovou a zároveň nepromokavou kabelku!

Béžová kabelka Kbas přes rameno z nepromokavého materiálu s krokodýlími aplikacemi

Tato béžová kabelka přes rameno vypadá luxusně, ne? Je z nepromokavého materiálu, takže jí déšť vůbec nevadí a navíc krokodýlí aplikace přinášejí závan extravagance.

Červená kabelka Kbas přes rameno z nepromokavého materiálu se šupinovým vzorem i s bambusovými držadly

Prý ženu v červeném si zapamatuje každý. Totéž však platí i o červené kabelce, kterou zaručeně upoutáte pozornost. Je výrazná, vznešená a šupinový vzor dotváří punc luxusu. Délka červeného ramínka je vhodná na prověšení přes rameno nebo přes kříž těla. Kabelka má i rukojeti pro uchopení do ruky, které jsou bambusové.

Modrá kabelka z nepromokavého materiálu Kbas se zipem

Potřebujete elegantní kabelku, která se výborně hodí k vašim šatům? Zároveň chcete, aby byla prostorná a praktická? Pořiďte si tuto modrou kabelku a neuděláte chybu! Díky pevnému zipu budou vaše věci v bezpečí.

Fuchsiová kabelka Kbas z nepromokavého materiálu s ozdobným lemováním

A co říkáte na podzim v společnosti takové živé kabelky? Jelikož je dostatečně velká, hodí se na situace, při kterých chcete vypadat jako dáma. A díky tomu, že je nepromokavá, je velmi praktická. A ty třásně? Trendy a šik!

Nejlepší přítel ženy je jednoznačně kabelka. Stylová a krásná věcička, která ukrývá a přenáší všechny vaše poklady. Pokud je k tomu ještě i nepromokavá, nemáte nad čím váhat. Stačí navštívit e-shop a vybrat si.