Stylová vždy a všude s kabelkami Kbas

  Kategorie: Inspirace, Novinky,
30. čen'17

Některé ženy se s citem pro styl rodí, některým třeba trochu pomoci. Chcete vědět, jaké kabelky vám toto léto budou dělat společnost na procházkách či při posezení v kavárně? Praktické malé kabelky přes rameno nebo psaníčka Kbas vnesou do vašeho outfitu pořádnou dávku stylu. Dokážete si vybrat pouze jednu?

Malé kabelky jsou praktické, protože nezabírají mnoho místa. Zároveň nezatěžují rameno tak, jak je velké sestry. A na léto jsou jako stvořené. Nevědí si je vynachválit nejen "běžné smrtelnice", ale jejich kouzlu podlehly i blogerky, herečky, zpěvačky či různé jiné influencerky. My vám přinášíme ty nejkrásnější kabelky Kbas z nové letní kolekce. Nechte se inspirovat.

Kabelka přes rameno ze sušené palmy

Takto to vypadá, když se setkají přírodní materiály, moderní design a kvalita v jednom outfitu. Kabelka Kbas v neobvyklém tvaru malého plážového košíku potěší všechny milovnice módních trendů. S trochou fantazie ji vyvětráte nejen na kávě s kámoškou či na rande, ale i na procházce hustým lesem. Stačí zvolit správnou obuv a stylový outfit je na světě.

Kabelka Kbas ze sušené palmy

Listová kabelka se vzorem květů

Divoké máky, jemné tulipány a nespoutané polní květiny nejlépe vyniknou při jednoduchém outfitu. Černý podklad tohoto malého psaníčka Kbas dokonale doplní černé oblečení, které přitáhne pozornost okolí na kabelku.

Psaníčko Kbas s květy

Listová kabelka ze syntetické rafie

Přírodní materiály snad ještě nikdy nebyly takovým hitem. I móda hlásá návrat k přírodě. Listová kabelka Kbas je vyrobena ze syntetické rafie a tak jako ostatní kabelky, i tato dokonale splňuje filozofii značky Kbas. Ručně dělané psaníčko by vám toto léto rozhodně nemělo chybět.

Psaníčko Kbas z rafie

Kabelka přes rameno s hadím vzorem

Zvířecí vzory dlouho byly, a ještě i dlouho budou populární. Třeba je však umět správně zkombinovat a nepřehnat to s nimi. Malá kabelka přes rameno Kbas dokazuje, že se to dá. Na malé ploše zvířecí vzory vyniknou elegantně a nepůsobí vulgární. Zbytek outfitu by měl být jednoduchý. Zvířecí potisk na velkých plochách jako například tričko či kalhoty je v tomto případě "too much".

Malá kabelka Kbas s hadím vzorem