Stylová i na podzim s novou kolekcí Kbas

  Kategorie: Novinky, Móda a trendy,
19. zář'17

Podzim přišel náhle a některé z nás zastihla nepřipravené. Proto vytahujeme loňské bundy, kabáty, nepromokavé boty a to všechno potřebujeme doladit kabelkou, která rovněž zvládne nepříznivé podzimní počasí. A tehdy zjistíme, že naše věrná společnice po poslední sezóně nevypadá už moc použitelně. Co teď? Jen žádnou paniku, Kbas má pro tebe novou podzimní kolekci kabelek a je opravdu nádherná! Vyber si novou věrnou společnici, se kterou budeš krásná a šik i během následujících chladných měsíců.

Nadcházející sezóně budou vládnout metalické barvy a materiály. Nic neoživí strohý zimní outfit víc než metalická kabelka. Buď v davu nepřehlédnutelná!

Dámská kabelka eko kůže Kbas s metalickým odleskem béžová

Výšivky a barevný potisk dokáží z běžné kabelky udělat dokonalý módní doplněk. V nové kolekci je rozhodně z čeho vybírat.

Dámská kabelka z eko kůže a látky Kbas se vzorem modrá

Dámská kabelka z eko kůže a látky Kbas s aztéckým vzorem modrá

Pokud nesnášíš nudu a ráda se odlišuješ od ostatních, vyber si jeden z nových kousků s veselými nášivkami. Takovou kabelku můžeš klidně kombinovat i s elegantním kabátem a kozačkami.

Dámská kabelka z nylonu Kbas s prošíváním a nášivkami khaki

Kabelky cez rameno jsou nevyhnutelným doplňkem jak v létě, tak i v zimě. Tentokrát jen vyměň květované motivy a krajku za minimalistické kousky z nepromokavého materiálu.

Dámská kabelka přes rameno eko kůže Kbas khaki

Dámská kabelka eko kůže Kbas s prošíváním a ozdobným řetízkem granátová

Ledvinky jsou zpět, ale vypadají jinak než ty, co nosil tvůj otec. Tentokrát dobývají šatníky žen, které se je nebojí nosit a milují jejich praktičnost.

Dámska ledvinka Kbas stříbrná

V nové kolekci nechybějí ani batohy. Právě naopak. Batohům patří tato sezóna a jsou „must have“ více než kdykoliv předtím. V nabídce dokonce najdeš kousky, které si zamilují i vyznavačky elegance.

Dámský batoh z nylonu Kbas s prošíváním a předním zipem modrý