Velký plavkový manuál - v tomto vyrazte na pláž!

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
27. čen'18

Každý rok s příchodem léta přicházejí i nové trendy v plavkách a v plážové módě obecně. Jinak to není ani tento rok, kdy obchodní domy ovládli monokiny, volány a sportovnějši typy plavek. My víme, v čem na pláži zajisté zazáříte.

Před pár lety byly v kurzu bikiny s trojúhelníkovým vrchním dílem, o něco později plavky z neoprenu a následující sezónu způsobily šílenství plavky v boho stylu. I tyto proměny jsou důkazem toho, že plavkové trendy se mění a každý rok jsme u vody stylové v něčem jiném. V čem ohromíte tento rok?

Všude samé volány

Inspo plavky

Volány na plavkách tento rok najdete zřejmě v každém obchodě a určitě byste je neměli přehlédnout. Plavky s volány zvýrazní sportovní postavu, jejíž chybí výraznější křivky. Takový typ plavek by měli volit i ženy, které mají menší prsa a touží po trochu větším objemu. Volány na vrchním dílu plavek opticky zvětšují, ale zároveň přidávají na ženskosti raz-dva z vás udělají romantičku.

Velký návrat celých plavek

Inspo plavky cele

Celé plavky byly ještě před pár lety totálním trapasem, ale nyní hlásí návrat a určitě potěší mnohé ženy. Celé plavky si totiž může dovolit žena s jakoukoliv postavou a vůbec nemusí být nudné. I s celými plavkami se tuto sezónu návrháři vyhráli, takže v obchodech najdete různé střihy, vzory, barvy a nápisy. Je dost možné, že v takovém typu plavek budete na letošní dovolené za hvězdu pláže!

Ve sportovním duchu

Inspo plavky sportove

Absolutním plavkovým hitem této sezóny jsou plavky se sportovním vrchním dílem. Ten v mnohém připomíná sportovní podprsenku a potěší zejména ženy, které se svým dekoltem nejsou zcela spokojeny. Takový typ vrchního dílu plavek zakryje každou nedokonalost a podobně jako v případě volánů je první pomocí pro ženy s malými prsy. Zakryje však i ty větší a pokud budete důkladně hledat, najdete i sportovní typ plavek s dobrou podporou, které můžete využít i na sport.

Hurá vysokému pásu

Inspo plavky vysoky pas

Vzpomínáte si na časy, kdy byly plavky s vysokým pasem výsadní pro starší dámy s bříškem? Nuže, karta se obrátila a dnes takové plavky nosí i mladé slečny a ženy s dokonalými mírami. Stále však platí, že vysoký pás plavkových kalhotek zakryje větší bříško i výrazné boky. Tomuto stylu plavek se těší zejména milovnice retro módy, ale určitě mu na chuť přijdou i moderní nákupní maniačka.

V množství plavek se někdy nevyzná ani největší odborník, ale při jejich koupi platí zejména jedno pravidlo - nejdůležitější je, aby se v nich cítila nová majitelka pohodlně a aby je nosila se zdravým sebevědomím. Tak už víte, jaké plavky letos ozdobí vaši postavu?

Foto Pinterest