To nejlepší z pařížských ulic

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
23. bře'18

Pařížský týden módy už uzavřel své brány, ale během těch několika dnů přinesl množství inspirace nejen z přehlídkového mola, ale také z ulic. Máme pro vás malou ochutnávku toho, co jste mohli vidět v ulicích Paříže a určitě se bylo na co dívat.

Někdy je velmi tenká hranice mezi tím, co je stylové a tím, co je již nevkusné. Na týdnech módy si však můžete dovolit cokoliv, a přesto budete patřit mezi ikony módního světa. Inspirujte se tím nejlepším z pařížských ulic a vyrazte ve velkém stylu i do těch našich.

Inspo no. 1

Inspo april cz

Milujete černou? Zkuste ji na jaře a v létě něčím osvěžit, například i oversize sakem v cihlové barvě, které s černou vytváří příjemný kontrast a nebije do očí tak, jako například s výraznou oranžovou. Nemusíte se černé vzdávat a zároveň do svého šatníku přinesete něco nového. Uvidíte, že pokud nosíte černou 24/7, okolí si změny okamžitě všimne a ocení to.

Černá kabelka

Inspo no. 2

Inspo april 2 cz

Pařížský fashion week přinesl opravdu všehochuť. Minimalismus není nic pro vás, ale na druhé straně nedáte dopustit na doplňky? Nevzdávejte se jich a nebojte se kombinovat je podle vlastní fantazie. Každá správná Francouzka má baret, který ji zachrání během bad hair day a velké brýle, které sundá až po první ranní kávičce.

Béžová s prošíváním

Inspo no. 3

Inspo april 4 cz

Ulice v Paříži během fashion weeku hrály barvami, kam jste se jen podívali. Výrazné barevné outfity se prolínaly s jednobarevnými, tmavými i světlými. O barvě roku ultra violet jsme už něco napsali a během fashion weeku měl každý příležitost prohlédnout si ji „v akci“. Odvážné módní znalkyně ukázaly, že se dá zkombinovat i s jinými výraznými barvami.

Modrá patchwork

Inspo no. 4

Inspo april 3 cz

Zůstaneme u modré, tentokrát však v hlavní roli. Zkombinujte ji tón v tónu od světlé až po tmavomodrou, přičemž nejtmavším prvkem bude kabelka. Ta může být klidně i černá. Outfit do dokonalosti dotáhnete tím, že tmavý bude i make-up, nejlépe rty, které okamžitě upoutají okolí.

Černá vybíjená

Inspo no. 5

Inspo april 6 cz

Na fashion weeku se objevily i na první pohled šokující outfity, například i tento metalický od hlavy až po paty. I díky němu víme, že metalické odstíny se v módě ještě nějaký ten čas zdrží. Metalická kabelka a doplňky budou v tomto případě jako třešnička na dortu. Máte odvahu i na takovou kombinaci?

Metalické psaníčko

Ulice hlavního města Francie se na pár dní proměnily na uměleckou galerii, přičemž každý byl uměleckým dílem. Outfit hodný týdne módy přitom nemusí vybělit váš účet, je třeba jen vědět, kde hledat.