Nejžhavější hity tohoto léta

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
05. čen'18

Léto je tu co nevidět, a proto se na něj třeba předem připravit. Sepsali jsme pro vás ty největší hity léta 2018, díky kterým zazáříte na každém festivalu, ale i na kávičce s kámoškou. Každá módní znalkyně jim najde ve svém šatníku čestné místo.

O tom, že spodní prádlo může tvořit základ outfitu, už víte. Přidejte k tomu další kousky ze seznamu nejžhavějších módních hitů léta a bude více než jisté, že upoutáte pozornost kolemjdoucích. Užijte si toto léto naplno, odvažte se a oblečte si to, co jste stále obdivovali pouze na jiných.

Korzet a body jako základ

Hity leta korzet

Sexy korzety už nemusíte skrývat pod další vrstvou oblečení nebo ho ukazovat pouze klukovi či zrcadlu. Modelky Victoria´s secret, které předvedli spodní prádlo v plné kráse na festivalu Coachella, osmělili i ostatní ženy. Upřímně, kolikrát jste si během léta toužili kvůli horku svléknout tričko? Díky korzetu či body zabijete dvě mouchy jednou ranou - budete vypadat maximálně stylově a zároveň nebudete cítit letní horka.

Barevné espadrilky

Hity leta espadrilky

Exoticky znějící název obuvi už znají téměř všichni. Jsou to neuvěřitelně pohodlné a měkoučké boty vyrobené zejména z přírodních materiálů. Na léto jsou jako stvořené, protože v nich dokážete projít kilometry a v cizím exotickém městě díky nim budete působit jako domácí. S espadrilkama na nohách nebude žádný outfit nudný, obvykle totiž hrají barvami a originálními potisky.

Volné mini šaty

Hity leta saty

Kdo by v létě netoužil po vzdušném kousku oblečení, který nikde netlačí? Nejen módní blogerky, ale i influencerky světu ukázaly, že k vytvoření dokonalého outfitu někdy úplně postačí jeden basic kousek oblečení. Tuto sezónu to budou jednoduché minišaty s mírně rozšířeným střihem. Bez vzorů, v jedné barvě, s tenkými ramínky. Kdo si jednou oblékne takové šaty, nebude se jich umět vzdát.

Džínové šaty na šle

Hity leta dzinsy

Šaty a kalhoty na šle si většina z nás spojuje s dětstvím, ale od nynějška si je budete spojovat i s přicházejícím létem. Džínové šaty na šle jsou extra pohodlné a bez obav si pod ně můžete vzít crop top, ale i pletený svetr. Jsou takovým chameleonem v každém šatníku, protože je víte velmi jednoduše transformovat ze sportovních na elegantnější - záleží jen na tom, jaké doplňky zvolíte.

Celé plavky jsou zpět

Hity leta plavky

A jsou více hot než kdykoliv předtím. Může za to nejen comeback Pobřežní hlídky, ale i to, že lichotí postavě mnohem více než bikiny. A vůbec nejsou nudné! V obchodech najdete před letem množství barev, barevných kombinací, vzorů a dokonce i střihů. Na jednodílných plavkách je nejlepší to, že sluší opravdu každé postavě a procházky po pláži si díky nim budete užívat.

Extrémně zúžené brýle

Hity leta okuliare

Nejžhavější hit slunečních brýlí buď milujete, nebo nenávidíte. S příchodem tohoto trendu většina lidí nechápala, o co vlastně jde, dnes je na očích lidí vidět poměrně často. Nosí je modelky, herečky, zpěvačky i blogerky a už si pomalu nacházejí cestu i mezi běžné smrtelnice. Podlehnete extrémním kočičím brýlím i vy?

S příchodem léta všichni myslíme na to, jaké letní kousky nám ještě v šatníku chybí. Přibude vám v tom vašem něco z hot letního seznamu?