Minimalismus vs. extravagance. Který styl vám sedí víc?

  Kategorie: Inspirace, Novinky,
31. bře'17

Máte rady spíše jednoduché kabelky nebo rady kombinujete různé vzory, materiály a barvy? Říká se sice, že méně je někdy více a v jednoduchosti je krása, ale móda často porušuje všechna pravidla.

Střídmá elegance

Některé příležitosti a outfity si přímo říkají o jednoduché modely kabelek. Jednoduchá černá a béžová kabelka by měla být základem šatníku každé ženy. Hodí se téměř na všechny příležitosti a při troše fantazie ji dokážete zkombinovat se všemi botami. Takové kabelky jsou nenápadné, díky čemuž se můžete odvázat u ostatních kouscích outfitu.

Elegantní černá kabelka Kbas

Zlatý střed

Dřímá ve vás odvážná duše, ale bojíte se to dát najevo? Vyberte se zlatou střední cestou. Výrazná barva a jednoduchý tvar? Nebo spíše originální tvar, jednoduchý materiál a nenápadná barva? Když nechcete velmi vyčuhovat, ale zároveň nejste šedá myška, zlatý střed je pro vás jako stvořený.

Modrá kabelka kbas

Odvážným štěstí přeje

Chcete zaujmout? Vsaďte na jeden výrazný kousek outfitu - kabelku. Elegantní fuchsiová kabelka se stříbrnými třásněmi bude tím, co zaujme. Zvolte jednoduchý outfit a nechte kabelku vyniknout. Metalické barvy jsou opět v módě a v kombinaci s výraznou barvou kabelka skvěle podtrhne vaši osobnost.

Fuchsiová kabelka Kbas s třásněmi

Módní svět je plný experimentů a každý den se mění. Nebojte se experimentovat a obohaťte svůj šatník o jednu výraznou kabelku, kterou určitě vynosíte. V nabídce kabelek Kbas najdete pro sebe ty pravé kabelky na všechny příležitosti.