Festivaly nekončí! Takto na nich zazáříte

  Kategorie: Inspirace, Móda a trendy,
10. srp'18

Letní festivaly nejsou pouze přehlídkou skvělé hudby, ale i přehlídkou módy. Letos jejich sezóna už pomalu končí, ale ještě pár skvělých letních festivalů stihnete. Inspirujte se pořádnou dávkou stylu z aktuální festivalové sezóny. U nás to máte na jednom místě!

Džíny patří již od nepaměti k základnímu festivalovému vybavení a je více než jisté, že se s nimi během festivalu potkáte i vy. Do džínoviny se můžete obléci celá od hlavy až po paty nebo sáhnout po jednom výrazném riflovém kousku, který bude základem outfitu. Česká youtuberka a instagramová influencerka Nikola Čechová oversize džínovou bundou "rozbila" romantické šaty.

Dalším zajímavým vrchním kouskem oděvu je nepochybně kimono. Tato japonská část oblečení už dávno nepatří jen do ložnice či na letní dovolené. Bez obav si kimono přibalte i do festivalových zavazadel. Ochrání vás nejen v chladnějším počasí, ale dokonce i před horkým sluncem – tenká látka kimona je totiž vzdušná a zachytí i nepatrný vánek, který během festivalového léta jistě oceníte.

Jednoduchost a originalitu v jednom skloubíte v outfitu s džínovými šaty, které jsou tuto sezónu must have. Vsaďte však na džínovinu v jiné barvě než v klasické modré. Pohrajte si s barvami a vytvořte hravý outfit, který jen tak lehce ostatní účastníci festivalu nepřehlédnou. A ano, dá se to i s černou a bílou, přesně tak, jak to vymyslela česká blogerka Veronika.

Príspevok, ktorý zdieľa @veronikamrl,

Všechny minimalistky jistě potěší fakt, že i jednoduchý outfit na festivalu maximálně zaujme. Nepotřebujete k tomu nic, pouze maxi tričko nebo volné tričkové šaty, minimalistickou kabelku a pohodlnou obuv. Na tomto outfitu je nejlepší to, že je maximálně pohodlný, vzdušný a v zavazadle nezabere téměř žádné místo!

Letní festivaly si můžete bez výčitek užít také v kalhotách, konkrétně v riflích. Již delší dobu jsou v módě děravé džíny s roztrhaným efektem, který můžete během hudebního festivalu klidně přehnat. Takto roztrhané džínsy zkombinujte se sportovní nebo krajkovou podprsenkou a nezapomeňte na doplňky, které si takový outfit přímo žádá.

Vzpomínáte si ještě na trend transparentních triček, halenek a šatů? Německá vlogerka Sara Isabel tento trend tak trochu vytáhla ze zapomnění. Tričko v smaragdově zelené barvě s transparentními detaily doplnila klasickými džínovými šortkami a nezapomněla ani na to nejpraktičtější a zároveň nejdůležitější – kšiltovku, sluneční brýle a ledvinku.

Letní festivaly jsou v mnoha případech zároveň přehlídkou extravagance, kterou si mohou dovolit i ty stydlivější z vás. Hudební festivaly totiž odpustí všechno, no pravdou je, že v případě mnoha outfitů ani není co odpouštět. Příkladem toho je i blogerka Natália Homolová, která na Pohodě předvedla crazy účes a síťované punčochy. Co na to říkáte?

Kimono, prádlo, ledvinky, džínovina, třásně a mnoho lesku – i takto by se dala popsat móda na letních festivalech. Někdy však slova nestačí, proto jsme pro vás sesbírali ty nejlepší inspirace. Necháte se jimi inspirovat a ovlivnit, nebo máte svůj jedinečný styl?