Ať outfit kvete - jaké kabelky nosit během jara?

  Kategorie: Inspirace, Novinky,
28. bře'17

Jaro je krásné období, během kterého máme chuť nechat ve skříni všechny tmavé kousky a osvěžit svůj šatník. Inspirujte se rozkvetlou přírodou, slunečním počasím a dodejte svému outfitu svěží a světlé barvy. Investovat do kvalitní kabelky se v tomto případě vyplatí.

V jednoduchosti je krása

Jaro s sebou přináší bezstarostný pocit a teplé sluneční paprsky nás v tom jen utvrzují. Posezení u kávičce nebo procházka městem se však neobejde bez kabelky, která ukryje všechny vaše drobnosti. Psaníčka jsou pro město jako zrozené a protože jsou malé, jednoduchý design jim sluší. Díky tomu se můžete více odvázat při zbytku outfitu.

Psaníčko Kbas

Odvážná v každém věku

Batohy již několik sezón kromě školáků s oblibou nosí i dospělé ženy. Jsou praktické, nezatěžují páteř a outfitu dodají mladý a odvážný nádech. Nemusíte je kombinovat pouze s teniskami. Originální batohy se ve správné kombinaci perfektně hodí i k elegantnímu stylu a lodičkám. Pokud si však na takovou kombinaci netroufáte, spokojeně vezměte batoh na víkendový výlet, procházku nebo na nákup.

Zelený ruksak Kbas

První piknik

Nečekejte na léto, zatímco vytáhnete svou oblíbenou slaměnou tašku. Vezměte přátel na jarní piknik do přírody a sbalte do tašky vše potřebné. Díky barvě kabelky budete stylová a nad zbytkem outfitu si nemusíte lámat hlavu. Výraznou tašku zvolte k jednoduchým kouskem oblečení v světlejší barvě, aby kabelka vynikla.

Plážová taška Kbas

S příchodem jara máme chuť zkoušet něco nového, a to se týká i oblékání. Uložte své tmavé kabelky na jarní spánek a oživte svůj šatník svěžími kousky.